Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TAKÍÍ

tag

válasz edk- #31603 üzenetére

NA találtam még egyet:[link]
    Arnova 7c G2. Ez érdekes. mert fogad Sim kártyát is. ÉS Most hagyjuk IPS panelos nagy felbontású igényeimet.

Elvileg az alapbaj hogy Android 2.3 fut rajta. Ez miért baj? Milyen hátrány ér ilyen estben? JA és ugye nem kell játék se video csak amiket mondtam. Arra gondolok elég lenne lehet ilyen is. Vagy mondjuk majd nem tudok rá bizonyos appokat föltenni, mert régi az Androidom? (egyébként csak zárójelben elsők között van a youtube video amin Android 4. 0 raknak rá.)

Itt jön elő a lámaságom: Itt a google nexus referencia tabletja. Jó Oké gyors GPS meg WIFi meg jó aksi minden szuper. DE igazándiból nem tudom mit várjak tőle. Nem tudom szoftveresen mitől lesz több jobb, mint egy sima Android 4.0 vagy 2.3 mitől lesz rosszabb. Nme tudom hogy abból a többől mit használnék ki és mit nem.... és ha gyengébb a verzió vajon elég lenne e vagy sem....

JA és akkor térkép meg bukta....valszeg korrigálták a hibát.....nem hinném hogy kamu lenne, amit írtak. ..hm..bár nem akarok nagy hacker lenni, de ha nekik sikerült letölteni vagy bárkinek anno. Mondjuk egy Budapest térképet. Az lehet keringhetne a neten. :U Hiszen ez csak egy pár megás Fájl lenne. Bár nem tudom, de lehet ez már nem a legális kategória.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés