- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Egy magán vélemény:
Ha valaki 3Gs tabletet keres az gondolom valamilyen internet előfizetést venne hozzá. Egy mobil net előfizetésre amivel lehet rendesen netezni el kel költeni kb 2Kt havonta. Ha már valaki felvállal havi 2Kt fix kiadást akkor szerintem ne 25K környékén nézzen tabletet. Egy éves internet előfizetés árát költeni csak tabletre az úgy aránytalannak tűnik nekem.
ettől függetlenül én sem költöttem többet mint 30Kt a tabletemre de nem is fizetek mellé mobil netet. -
-
edk-
őstag
le lehetne tölteni a google maps egy részét külön fájlként és így Net nélkül is OFFline van térképem
Magyarországon nem lehet, gugli nem engedi. Amit megnéztél, az cache-eli és egy ideig legalábbis offline is mutatja. Van sok más térképszoftver, ami offline.
Mert ugye kell net a mobilra legyen csak 3-500 MB adatforgalom és valamennyi minimálisabb lebeszélhető perc és rögtön fizetek a köv két évben havi 3-5 ezret is még. ami 60-100 zer forint.
Kétkártyás megoldással a mobilnet független lesz a beszélgetős kártyádtól. Djuice Reload Net fixen 5 Ft/MB. Vagy veszel egy Praktikum Express Minit 500 Ft-ért, aktiválsz rá havi 100 MB-os Klikket. Ez 3 hónapig ingyenes, akkorra le is jár a kártya, veszel újat. Ezzel megvan a havi 100 MB évi 2000 Ft-ból.
Mert kékfogon keresztül rácsatlakozok tabletra
Már ha van a tabletben BT. Nem gyakori.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Proxmox VE
- VMware
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest