- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Oldman2 #31154 üzenetére
Hát igen, a leírás szerint 8000mAh. Almás cuccokat használnak ismerőseim, család, és nagyon jó az üzemidejük, de nyilván ott az optimalizálás miatt is jobb az akksi kihasználtság.
Nekem itt az lenne a lényeg, hogy legyen egy relatíve "normális" kijelző, ami 8"-nál kezdődik számomra és 1280*800-as felbontásnál, legyen 1 giga ram, hogy ne akadjanak a progik. Ha az akksi nem megy 5 órát, csak 3-at, még az is jó nekem.
Ez lenne az első tabletem, szóval ez csak "próba" lenne, ezért nem is szeretnék sokat szánni rá, tanulópénznek bőven megteszi az a kb. 50e forint. Aztán ha már lesz használati tapasztalatom, a következő úgyis jobb leszDe minél többet beszélünk, annál bizonytalanabb vagyok, és lehet inkább bevállalok egy olcsóbb 7-8" tabletet...
De nem nagyon szeretnék kompromisszumot kötni a fentiekkel, akkor inkább az akksi legyen kicsit gyengébb
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- Microsoft Surface Pro 4 - Core M3 900MHZ - tablet
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest