- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisorosz
tag
válasz
#54715584 #31155 üzenetére
Üdv!
Nexus 7-nél, ha használtan vesszük, mire kell oda figyelni? (Nem felhősödik-e nagyon? milyen problémák lehetnek?)
Illetve ezekre mindig nemzetközi garancia van? vagy az csak néhány országra vonatozik, és a tabletet vissza kell küldeni az országba ahol vették? Vagy rosszul fogom fel?Igazából nem tudom milyen tabletet vegyek. a 720p felbontás jól hangzik, tegra 3as quad-core, giga RAM mind szép és jó, de lehet megint túl méretezem a rendszerem. Nagyrészt e-book olvasás, internetezés lenne. Legalábbis ezt tervezem, de ha már erős a masina, akkor persze játékokat is kipróbálnám, de nem az lenne a main profile. Hanem e-bookok (Kindle-on), egyetemi elektornikus jegyzetek, pdf-ek, meg hírek. Ezért néztem Kindle Fire (2nd gen), csak az 1024-es felbontás, nem tudom. Volt már a kezemben egy Kindle HD, és nagyon szép képe volt. Nem tudom, hogy a sima kindle alacsonyabb felbontása mennyire érezhető, látható a HD tartalmakhoz hozzászokott szememnek
Néztem még Kobo Arc, Nook HD, de ezek itthon jóval drágábban kaphatók, vagy hasonló áron mint a Nexus. Custom Romosok is jöhetnek, Blade tulaj vagyok, úgyhogy tudom hogy mit kell vele csinálni
Szóval igazán tanácstalan vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest