- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
#54715584 #31142 üzenetére
Te is így írtad: "elvileg 8000-es aksi van benne. Kérdés az lesz-e valóban?
:-)És hogy a ténylegesen megtapasztalt aksi teljesítmény ezzel szemben miként fog alakulni?
A következő itt vélhetően offtopic, ezért annak is jelölöm, de volt eddig három almás tabletem. Mindegyiket csak azért adtam el, mert kellett a nem kevés benne fekvő pénz másra. :-)
Ellenben olyan aksi teljesítményt amit ezek a sokak által utált eszközök mutatnak, még semmilyen egyéb tablettel nem sikerült elérni senkinek a közelemeben. Most is többek között emiatt is, erősen kacsingatok egy ilyen használt tablet irányába...
A múlt héten elmentem megnézni a C o n c o r d e tabletjeit élőben a "bemutatótermükbe"... hát (visszafogom magam) inkább ne tettem volna. Beküldtek a raktárba, elém toltak egy ütött kopott karcos készüléket és nézzed barom...
Akármilyen jó az ár/érték aránya, olyat soha.
Nekem 5 tablet után az a véleményem, hogy a minőséget gyártótól függetlenül meg kell fizetni, és az valahol 70e fölött kezdődik. Az alatt csak kompromisszumokkal találkozik a legtöbb ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Mini 7 (A17) 128GB wifi 2027.02.15.Gyártói jótállás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest