- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
stmiklosi #29059 üzenetére
En eddig ugy tudtam hogy feltoltve kell tarolni a hasznalaton kivuli akksit, mert hasznalat nelkul is veszt a toltottsegbol csak sokkal lassabban. En a laptopomat lehuzott akksival hasznalom toltorol, es az akksi 100%-rol 93-94%-ra esik vissza egy honap hasznalatlansag utan. 3 havonta berakom es lemeritem 5%-ra, aztan feltoltom teljesen, kiveszem a laptopbol es ugy van ujabb 3 honapig. Ez igy oke, vagy mashogy kell?
Ha mar igy bele melyedtunk az akksik lelkivilagaba, lenne meg egy kerdesem.
Ha veszek egy uj (lithiumos) akksit most, azzal a szandekkal hogy majd 5 ev mulva kezdem el hasznalni, akkor azt hogyan erdemes tarolni? Ugy ertem, hogy az uj akksi ugye sosem volt meg feltoltve, sem lemeritve, tehat erdemes akkor ebben az allapotaban tarolni ugy hogy nem toltom az 5 ev alatt egyszer sem,
vagy jobb ha megcsinalom azt a "formazast" (teljes kisutes-teljes toltes egyszer) amit te is emlitettel, aztan 5-6 havonta feltolteni 90%-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest