- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
anonym1s #29007 üzenetére
Szevasz!
Sárga 3szög, felkiáltójellel: szerintem nem tölt ) én még az enyémen nem láttak ilyet.
Töltők: igen, PC USB-ről is tölthető, de akkor nem lehet bekapcsolva, mert csak (lassabban) merül.
Miért? Számolj, gondolkodjunk:
Egy átlag tabban van 4000mAh-ás akksi (legyen igaz, ha nem is az). Ez megint átlag egy töltéssel bírja 4 órát (inkább kevesebbet).
Akkor? 1A a fogyasztás. Akkor mire elég az 500mA? Használat közbeni töltésre semmiképp...
Az én töltőm 2A-os(nak mondott, de minden kínait osztani kell valamennyivel) , ca. 3 óra alatt tölt fel.
Kb ennyit a töltőkről, lehetőségekről. Belemehetnék jobban a az akkuk (ezen belül a Li-Ion és Polimer de van más is) és töltőáramkörök lelkivilágába, de az már nagyon szakmai lenne....
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest