- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
bopeti98 #27773 üzenetére
Szia én rendeltem a Concordnál egy Play-t, szerintem ott próbáld meg árban sem hinném, hogy az Edigitál olcsóbb lenne!
Buta 29030 annyiszor ment már neked a beszéd, hogy ebben az ágszegmensben mit vársz el egy tabtól, ha igényesebb vagy akkor dobj rá több lóvét és végy egy Asus, Accert, Samsungot, Sonyt stb. Hidd el én is inkább egy Sonyt vennék, de nem engedhettem meg magamnak így lesz Cc play! Sajnos olcsó húsnak híg a leve. A bejelentkezéshez meg annyi, hogy próbáld őket felhívni és beszélni velük ez ügyben. Nekem is sikerült, neked is fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest