Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Jól hangzik, de nekem fontos, hogy amíg megvan, addig legyen mindig szoftveres frissítés hozzá. Nexus esetében ez adott, még egy 2 éves vasat is támogatnak (lásd: Nexus S). Meg az Apple esetében sem jelent ez gondot. A többi gyártó meg eléggé leszarja, akkor adja ki amikor kedve tartja, nem érzik azt, hogy sietni kéne vele.
Persze ettől függetlenül megnézem személyesen is, jól megszaglászom, de azért az zavar, hogy béna iPad koppintás az egész design. Ha ilyen kinézetet akarok, akkor megveszem az eredetit... nem értem miért jó ez. Szegény ember vízzel főz, oké, de hát akkor is lehetne egy értelmes, épkézláb formatervet összehozni.
Szerk: Megnéztem kicsit jobban. Ez annyira fájdalmasan ügyefogyott iPad koppintás, hogy a kijelző felbontását és méretét is 1:1-ben onnan vették. Mint a Wayteq az X-Tab100s esetén. Az nem tetszett, szerintem ez sem fog, de azért kap egy személyesen megnyomkodós esélyt.
100k a keretem, ennyi pénzből már inkább iPad 2 ha akarok egy alacsony PPI-s táblagépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest