Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
válasz dragon1993 #25110 üzenetére
Igen, abban van. Ott van felsorolva egy rakat ip, az 1.5 patchben ez a file már üres. De root nélkül szerintem nem átírható, az 1.5 update meg több más javítást is tartalmazott, úgyhogy úgyvoltunk vele, frissítsünk... nem gondoltuk hogy ilyen körülményesre sikerül.
Egyébként ilyenkor mindig elmondom ismerősöknek, hogy ezek az egzotikumok ezzel járnak. Lehet, hogy olcsón jön, de amit ezekkel gyakran össze kell szenvedni, az kimerítő. Ha meg úgy nézem, hogy az idő pénz, akkor kb 1 Nexus 7 árát kiteszi az az idő amit ezekkel el kell sz.rkodni, csak hogy egyáltalán épeszűen működjenek. Úgyhogy, most is azt mondom mindenkinek, megéri a Nexus 7 azt amibe kerül, mert ad is annyi pluszt bőven.. terméktámogatásról (+garanciakezelés) meg nem is beszélve... és akkor még ott a Galaxy Tab 2 7.0 a maga 60.000 hufjával 2 év gyári samsung garival, bejelentett JB frissítéssel... szerintem annál most nem sok jobb vétel van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest