- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
diablo666 #24718 üzenetére
Nem, nyilván azonosítóval küldték, tehát nem fogod pénzt is megkapni és tabot is megtartani. Nem hülyék ám ott se. Tracking nem sokat ér, én nem is szoktam figyelni. Héten is jött 3 csomagom, tracking szerint még el se indult a kínai postáról
Most hogy már azt írták elküldték, várnod kell. Pénzt éppen visszakérheted a nagy várakozásra hivatkozva, de akkor a tabot vissza kell küldened saját ktsg-en.
szerk: Annyit csinálnék a helyedben, hogy elkérném a feladószelvényt valamilyen ürügyre hivatkozva. Ha sumákolnak egyből kiderül. És akkor pénz vissza. Ezt PP-n is szó nélkül elfogadják ha az eladó nem tudja igazolni a feladást, csak bemondja.
frisco: China post-tal semmi baj nincs eddigi tapasztalataim szerint. Ipadalternativeról rendeltél? Arról még nem láttam itt rosszat. Vagy ott van buyincons webshopja, az is korrekt tag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Asztrofotózás
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest