- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
KaiotEch #15313 üzenetére
Nem haragszom, csak nem értem, miért egy matricán múlik a táblagépen egy garancia... Tudom, f*sz voltam, de eszembe nem jutott hogy ezen múlik...
A poén az, hogy a matricát meg is akartam tartani, a többi mellett a dobozában, csak egy kedves rokonom másképp gondolta, és kidobta a kukába valószínűleg.(#15317) KaiotEch: Őszintén szólva nem emlékszem, de szerintem csak számok voltak rajta... Utólag persze gondolhattam volna hogy az, de azt is, hogy van még máshol is szám... Nem csak ez az egyetlen egy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest