- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
tvamos #15094 üzenetére
Remélem érzed, hogy egyáltalán nem erről van itt szó. De ha már így megkérdezted, valóban nem szívtam még a frissítések felpakolásával, mivel általában 1-2 hetes csúsztatással pakolom fel őket. Plusz szerverre tükrözöm folyamatosan a rendszert...
Továbbá az alap vita arról alakult ki, hogy mi értelme van egy CWM recovery használatának, ami nekem konkrétan full system backupra kell, hogy egy esetleges crash esetén csak visszaállítom és boldog vagyok, ahelyett, hogy szívom a fogamat, mert rajta vannak a munkáim és az accountjaim, és minden beállításom... És a cwm használatát kérdőjelezte meg a kedves fórumtárs, nem konkrétan a főzött romét(amit mellesleg nem használok, mivel a személyes adataimat én is féltem
)
-
mipityu
tag
válasz
tvamos #15094 üzenetére
"... (Meg szerencse, hogy a ceges gepen ki tudom mar kapcsolni az automatikus frissiteseket.) ..."
Azt pedig nem kellett volna. Ha a rendszergazdád észreveszi - és szerencséd van - akkor csak visszakapcsolja.
Ha én lennék a rendszergazdád, olyan korlátozott jogokat kapnál, hogy még a neved beírásához is engedélyt kelljen kérned :-) -
kofy
tag
válasz
tvamos #15094 üzenetére
Több androidos kütyüm van, és van amelyiknél főzött ROM-ozok, van amelyiknél nem. A Gadmei-nél egyelőre maradtam a nem optimalizált gyárinál, mivel az első főzött ROM-mal kapcsolatban írták, hogy valakinek a telepítés után pár nappal feltörték a gmail fiókját. Persze lehet véletlen egybeesés, de mégis fura volt olvasni.
Azóta persze jött újabb ROM (gyári is), de egyelőre nincs "kedvem" frissíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpársportok
- Milyen autót vegyek?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- HP notebook topic
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest