Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mipityu

tag

válasz Shoo #14702 üzenetére

Biztosan van jobb. Nekem USA-ból hoztak ajándékba egy kb. 6.000 Ft-ba kerülő - kimondottan iPod-hoz dedikált tollat. Ennyit az életben nem adnék érte :-) Nos az valamivel érzékenyebb, mint a gagyi, de a gagyi is használható.
    Azért írtam, hogy hasonlítsd össze a linkelt képen levővel, mert tapasztalatom szerint (régebben vettem egy másmilyet, na az sz.r) az a használható.
    Most csak a Sensationom-mel tudtam kipróbálni, hiba nélkül működött (ahhoz alapban nem használom, mert GG és egy mozdulattal lejönnek róla az ujjnyomok).
    A W17 Pro várhatóan csak hétfőn lesz meg, na ahhoz használni fogom. Utálom, ha tele van a képernyő ujjnyomokkal :-) Félgömbölyű, puha, gumiszerű anyag a hegye, de teljesen jól pozicionálható és nem kell rányomni. Nincs is miért rányomni, ha az érintésre nem reagál a kütyü, nyomásra sem fog - kapacitív :-)

Még mindig fennáll az ajánlatom, ha jársz Angyalföld felé szívesen adok egyet (van 5 db). Eladni nem akarom, mert több lenne vele a gond, mint a haszon (nem is azért vettem). Egy barátom, mikor mondtam neki, hogy fogalmam sincs miért vettem utoljára még 4-et (plusz kaptam egyet a forgatható tokhoz, plusz a cégnek is rendeltem 4-et, egy abból is maradt nekem is 1), nos Ő azt mondta, hogy legyen mit osztogatnod :-). Igaza volt, egyet már elajándékoztam :-)

14706 Unbaised-Ben: három adat jellemzi az androidos kütyük tároláshoz, futtatáshoz használt memóriájat.
    ROM, RAM és SD mérete.
    A ROM és a RAM funkciója: az egyiken futnak a programok, ha megtelik, na akkor szokott újraindulni az aktuális launcher, mert mint a legrégebben betöltött és használt programot, azt fogja kilőni a rendszer, hogy futtatni tudja az utoljára elindított programot.
    A másikra tudod telepíteni a programjaidat. Soha nem tudom hogy melyik melyik (a neve), mert ráadásul a ROM az Read Only Memory-t jelentene, ami nem igaz.
    Ezeket nem szabad összetéveszteni a tárolásra használt SD-vel, ami lehet belső és külső is, mert azt csak korlátozottan lehet telepítésre használni, általában segédprogramokkal.
    A komolyabb kütyükben (pl. Acer 500) a teljes belső SD-t teljes értékűen lehet használni (tárolásra és telepítésre is), egyébként csak tárolásra.

Remélem jól fogalmaztam meg, ha nem javítsatok ki :-)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés