Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashpm
csendes tag
válasz
mipityu
üzenetére
na, utánaolvastam ennek a DHgate oldalnak, sokan azt írják, amit te is, hogy kamu, mások meg megkapták, amit rendeltek, bár sokkal több a negatív vélemény, szóval felejtős

Nekem a legszimpatikusabb gép a SmartQ T20, ha jól emlékszem valaki itt ígért egy tesztet, azt még megvárom, aztán szerintem rendelek egyet

Kérdésem, hogy ti mivel játszotok le videót? Láttam, hogy van VLC Androidra is. Az fut ezeken rendesen? Van esetleg valami jó képnézegető is, amit ajánlotok? Fontos lenne, hogy fényképezőgép mellé tudjam használni. Áttöltenék képeket, jó lenne, valami mini photoshop

-
slashpm
csendes tag
válasz
mipityu
üzenetére
Igen, az olcsósága nekem is gyanús viszont a főoldalon ezt írja:
http://www.dhgate.com/protection.htmlWhen you make a purchase by using DHgate. We make the whole process simple and as safe as possible.
- We immediately inform your chosen supplier and hold the payment until you receive your items correctly.
- The supplier must then safely prepare your items and ship them promptly to you.
- Track every step of your shipment online with the tracking code provided by the supplier.
- After delivery, check your items are safe and correct and inform us that your payment should be released to the supplier.Szóval elvileg csak akkor kapja meg a pénzt a kínai kereskedő, ha visszajeleztem a DHgate-nek, hogy megfelelően megérkezett a csomag. A DHgate viszont nem kamu
De akkor hol itt a trükk.. ? hm... nem igazán értem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VR topik
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4627
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- iPad 11 A16 128GB Wifi Hibátlan 2027.09.25.Gar./Akku 100%/p4635
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX