- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Nekem mindegy mit veszel! Azert irtam a hasznalt GT-P1000-et, mert az 60k korul megvan, es nem kell rajta heftelni semmit. Szal csak jot akartam.
Ha meg olyat veszel, amiben meg BT sincs, akkor garantalt a szivas. Persze, minden megoldhato, csak ha nem tudom, hogy megeri-e. (Persze itt majd jonnek a buheratorok, hogy nekem konnyu, mert annyi penzem van, amennyit raszanok, es... ebben valoban igazuk van! Azert szoljon mentsegemre, nem apu penzet koltom.)
Szoval, akkor, ami talan az altalad emlitett arfekvest kozeliti... es ebben pl. van GPS, meg BT: http://www.comtech.de/Lenovo-IdeaPad-A1-Tablet-PC-schwarz_detail_34470.html?sPartner=53
De nem!..Ez is tul draga neked... Akkor nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest