Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mipityu

tag

válasz Luissimo #10787 üzenetére

Luissimo
    petipetya
    - Nem tetszett a könyvolvasók korlátozottsága.
    DemonDani

Köszönöm a válaszaitokat :-)

Olyan könyveket szeretne elolvasni, amelyek papír alapon simán többe kerülnének, mint a tablet. A technikával nincs gondja, itt meg egy egyszerűsített használatot kell csak megtanulnia; elvileg ki sem kell lépnie az adott könyvből, elég a főkapcsolóval elküldeni aludni (vagy letelik a készenléti idő). Amit meg kell tanulnia, az a könyv behívása (az előkészítést: feltöltés, stb. megcsináljuk mi), lapozás oda-vissza. Ha eltéved, akkor meg átugrik az unokája (unokaöcsém) és segít neki :-)

Meglátjuk - az a lényeg, hogy a tablet használható - legfeljebb tényleg lesz egy tabletje vagy az unokájának vagy nekem (3 hete adtam el az A500-at, de azt sajnáltam volna ilyen egyszerű használatra - ahhoz kicsit drága).

Még egy dolog, ami a e-könyv mellett szól. A helyi könyvtárban 2 ember volt, aki annyi könyvet hozhatott el egyszerre, amennyit elbírt (10-15), Anyu és én. Tudta a könyvtáros, hogy 1-2 héten belül ismét megjelenünk egy újabb adagért. Nagyon szeretek olvasni ma is, de nekem elég a Sensation mérete, nem kell a teblet.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés