Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Sanzaa
üzenetére
Szvsz nem olyan rossz ez a felbontás ekkora panel mellett. 20-30 cm-rel a szememtôl észre sem veszem a pixeleket. (Az lcd density-t átállítottam 200-ról 160-ra.)

Valszeg a gyári kernel nem támogatja az oc-t, úgyhogy az marad 1 GHz.
Elvileg minden USB-s billentyûzet mûkôdik vele. eBay-en biztos vannak ilyen tokok, mérethez passzolót kell választani.
-
Mandarinn
senior tag
válasz
Sanzaa
üzenetére
Én nem vettem hozzá billentyűzetes tokot de szerintem bármelyik 7"-os jó hozzá. Majd még mindenképp kipróbálom a proci húzást csak most arra már nem maradt idő.
Mini HDMI-s. Azt a részét még nem próbáltam. USB OTG járt hozzá. Elsőre rosszat kaptam szerencsére szoftver frissítésnél az is ott volt így egyből kicserélték nekem. Pendrive-al és egérrel próbáltam. Egérrel még a görgő is megy
Vicces. Az akksi wifi nélkül közepes fényerőn elég jól bírja. Bár nem merítettem le teljesen, szóval pontos adatokat nem tudok közölni róla 
Sajnos nem volt még alkalmam sokat netezni vele
Kicsit kellett csak nagyítani általában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! Asus VivoBook X412F - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Kicsit kellett csak nagyítani általában.
Dr.NX