Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
Nagy a baj, számolgattam nézelődtem. Ma láttam sima tft és ips panelos tableteket, hát nekem a tft eléggé vakarta a szemem, meg hát a 16gb se lenne rossz. Jelenleg már Ainol Novo 7 Aurora II-nél tartok ami már 30k. Jelenleg itthon ennek kb mennyibe kerül a megfelelője, már ha van? Olvastam, hogy valaki kapott itt pixelhibás darabot, meg a töltő nem frankó.
-
Bagira01
veterán
válasz
nightmare13
üzenetére
Inkább egymagos lenne ips panellal

-
Bagira01
veterán
válasz
Sanzaa
üzenetére
Ennél részletesebb kérdőívre lenne szükség esetleges szokásokkal stb. Mert hát mindenkinek minél olcsóbban a legjobb kéne. Pandawill-es árak nyilván nem hozhatóak itthoni garanciális termékkel,de az ottani ajánlott gépek +5-6k-t nekem megérne az itthoni gari de annál többet nem nagyon. Nyilván egy drágább gépnél fontosabb is a garancia mint egy 20-30k-s belépő tabletnél.
-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
válasz
tjb007
üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy magasabb órajel nem egyenlő azzal, hogy gyorsabb, pc téren már régi motoros vagyok. Itt találtam tech infokat. 128kb vs 512kb cache az valamicskét számíthat, illetve itt van egy rangsor. A10-et webböngészésre jobbnak hozzák ki. Akkor lényegében mind1 melyiket veszem, egyikkel se lehet nagyon melléfogni?
-
Bagira01
veterán
válasz
tvamos
üzenetére
Csak akkor még nem láttam a hdmi-s ICOO-t ami csak másfél dolcsival drágább
Most vagyok meglőve, hogy melyik a jobb. Mert hát a hdmi se lenne rossz, meg videtelefonáláshoz az 1.3mpx-es front kamera
Illetve azt olvastam, hogy az A10-be magasabb órajelen fut a gépu és a proci is magasabb órajelű mint az ainol-é. -
Bagira01
veterán
válasz
tjb007
üzenetére
Az a másfél dollár már nem oszt nem szoroz, ha ugyan olyan jó vagy jobb és még hdmi is van rajta
Azért a 130-150$ az már 10-12k felette van a jelenlegi szintnek
Ahogy olvasgattam a topicot, ez tipikus, tablet vételnél, hogy még egy kicsi még egy kicsi és máris annyiért vesz az ember amennyiért nem is akart. Nekem most ez a 23k lesz a lélektani határ innen nincs felfele. -
Bagira01
veterán
válasz
tjb007
üzenetére
Akkor most melyik legyen? Ainol Novo 7 mars vagy az icoo d50 8GB? Igazából az a kb 5k nem oszt nem szoroz, elsődleges szempont, hogy a pdf dokumentumok jól olvashatóak legyenek(jegyzetek, powerpoint előadások stb) és a gép maga legyen egybe már amennyire ebben a kategóriában ez lehetséges.
-
-
Bagira01
veterán
Ezek közül a kínai tabletek közül melyikkel érdemes foglalkozni? Esetleg valami más? Főként pdf, power point, world dokumentumok olvasására, némi netezésre kéne valami olcsó, de nem túl gagyi anyaghasználatú gép. Figyelemvbe véve az itthoni garis 35k-s kínálatot. Tényleg valami olcsó kéne ami partiba van az xpad-70w-vel de 20k alatti és 20-25k közötti gépek közül.

-
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Jelenleg 35k körül melyik, magyarországon is kapható garis tablet a best buy? Minél többet bírjon az akku és stabilan működjön a gép. Főleg netezésre filmezésre, pdf-re kéne a gép.
-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
7"-os tabletbe van xtab-70i tudású és árú de 10mm alatti vastagságú? Tegnap megtapogattam az egyik ismerősöm gépét, de nekem valahogy nem volt kényelmes, túl tömzsi
Amúgy tudásra megfelelne. -
Bagira01
veterán
Erről a gépről mi a vélemény? Magyar nyelv ahogy nézem nincs rajta. Kinézetre nekem nagyon bejön. Kár hogy itthon nem kapni

-
Bagira01
veterán
Concorde tab 7015
Wayteq xpad-70i
Ghoo tab 7000Ezek közül melyik éri meg legjobban?
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
A húgomnak szeretnék venni valami olcsó, de azok közül jónak számító tabletet. 30k körül lenne rá a keret +-5k. Garancia nagyon fontos, áfás számla se hátrány. Nézelődtem már, de annyi kínai csoda van, hogy azt se tudom mi micsoda
Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, szóval az sokadlagos szempont. Alszom rá még párat, nagyon más nincs is ennyiért úh annyira nincs is nehéz dolgom.
Most vagyok meglőve, hogy melyik a jobb. Mert hát a hdmi se lenne rossz, meg videtelefonáláshoz az 1.3mpx-es front kamera

Külföldről az
Nekem elég lenne a 7", de vékonyabb és minőségibb kivitelbe, persze hasonló árban
Dr.NX