- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Budapesten azért van bőven még lehetőség, csak hát így is drága a film + hívás, nem hiányzik még a szkennelés költsége is. Most a Café Analogban jártam párszor, mert eleve útba is esik a városban járva, az ő áraikat idéztem.
Ha beválik ez a színes Kino 250D film, az mondjuk nem rossz, hogy 4990 Ft és ebben már benne van a hívás ára is, ezzel vetekszik a monokróm filmek költségével. De még látni akarom saját szemmel.
Van még egy (Ilford) Kentmere Pan 400 monokróm tekercsem, neten fellelhető minták alapján ennek megelőlegezem, hogy tetszeni fog, pedig nem vagyok nagyon BW rajongó, néha a digitális Fujimon szoktam Acros filmszimet tolni, ahhoz hasonlít kicsit. Ezt majd elsütöm streetre a napokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged