- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ojpenge
csendes tag
válasz
blakey #94589 üzenetére
Elolvastam az összefoglalót, a csatolt leírások, video alapján újra tettem az egész Kodi-t. Viszont hang sajnos továbbra sincs HBO alatt. Áttettem egy másik tv-re, de ott se volt hang. Az a fura, hogy amikor pár nappal ezelőtt a Kod-n keresztül elindítottam a HBO-t volt hang, A tv és a box kikapcsolás, majd bekapcsolása után másnap már nem volt hang. Semmi nem lett átállítva a 2 használat között. Próbáltam rákeresni, de sajnos érdemi segítséget sehol sem találtam. Sajnos a google sem segített. Tudnál egy linket csatolni, ahol konkrétan erre a problémára van megoldás? Előre is köszönöm
-
ojpenge
csendes tag
válasz
blakey #94557 üzenetére
Korai volt az örömöm, ugyanis mára ismét eltűnt a hang a HBO-ról. Minden máson van. Feltettem a CereElecet. Igaz ez még csak félig meddig sikerült. Ezen még nem találtam meg a HBO-t. (távirányító sem működik csak a légegér, bár erre láttam megoldást) Tudnátok segíteni, hogy milyen kiegészítő kell, hogy biztos, hogy legyen hang a HBO-n?
-
ojpenge
csendes tag
Sziasztok
A X96 MAX+ tv okosítóm szeretném lecserélni, mert a HBO MAX-on nincs hang. Ebben kérném a segítségeteket.
Néhány feltételem lenne:
- stabil, gyors működés
- HBO MAX-on legyen hang
- 20 ezer körül legyen, max 30 ezer.
- 4K-t tudjon (ez csak előny)
Köszönöm -
ojpenge
csendes tag
Sziasztok
Van egy kb. 8 éves LG nem okos lapos TV-m, van hozzá egy X96 MAX+ tv okosítóm, amivel jól elvagyok, de 1 gondom van vele, hogy az HBO MAX-on nincs hang. Sehol nem találtam rá megoldást. Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnék hangot varázsolni rá?
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest