Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
powers
tag
válasz
blakey
üzenetére
Kipróbáltam a 9.0.1 et,abban minden jó lenne most,kivéve az HBO GO, nem indulnak el a kiválasztott filmek,csak "teker"egyet és nem történik semmi.Valaki itt mondta hogy az HBO go az s905 ös proci miatt szórakozhat,ezért is gondolkodtam másikban,de akkor még kísérletezek ,feleslegesen tényleg nem vennék másikat
-
powers
tag
válasz
blakey
üzenetére
Én androiddal használom,időnként lefagy,csak az áramtalanítás hatásos.Netet kábelről kap,ha elalszom lejátszás közben,és nem kapcsolom ki, másnap megint használni akarom,akkor ki-be kell kapcsolnom a hálózati kapcsolót,hogy újra lássa akár megosztott gépet,vagy ne csak pár percet játsszon le a youtube videóból.Mondjuk ez az elejétől így működött.Szívtam az HBO go addonnal is kodiban,sokszor elcsúszott a hang lejátszáskor,azt most már úgy tűnik megoldottam,hogy kodi tiszta telepítés után azt tettem fel elsőnek,így működik,viszont most egyes hálózaton lejátszott avi filmekkel csinálja ugyanezt...
-
powers
tag
Sziasztok,Minix neo u1 em kezdi megadni magát,most ebben gondolkozom,csak nem tudom,mi a különbség a kettő között?: [Beelink GT1 - A] vagy [Beelink GT1 Ultimate]
Megéri a hanggal távirányítósat venni,vagy jobb az ultimate,még ne adj isten esetleg használható hozzá a régi minix neo A2 lég egér? -
powers
tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Köszi,majd ezzel is teszek egy próbát,most azt tesztelem,már egy harmadik pendriveon,hogy nem e okozhatja az aeon nox silvo skin,és a kiegészítői,mert eddig az után installáltam a hbo go-t.viszont most egy szűz CE -n,amire még csak az hbo-t tettem fel,egyelőre megy.
-
powers
tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Na de kodi 17.6 ban nem megy az HBO GO úgy tudom,csak 18 tól.azért váltottam 18 ra.a másik,az a shitty build az mi?
-
powers
tag
Sziasztok,hátha van valakinek ötlete,már sok mindent kipróbáltam:
Minix neo u1 em van,kodiban (18.1) szeretném használni az HBO GO kiegészítőt.egyszerűen bármit csinálok,egy idő után vagy elmegy a hang,vagy(és ez a sűrűbb) a kép lefagy,és a hang megy tovább.Kipróbáltam coreelec 9.0.1 el is,és ugyanez sajnos.imputstream adaptíve beállítva 1080p re,net kábelről jön,de wifin is jön a hiba.tanácstalan vagyok.Valaki esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Gamer PC - i5 11400f, RTX 2060 SUPER, 16gb RAM
- AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- DDR5 Gamer PC - I5 12400f, RTX 3070, 16gb RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vargalex
DoItYourself