Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Misi1980
üzenetére
3D ISO-val kapcsolatban nem volt kérdésed vissza olvasva. Nekem még passzív TV sem megy.
Akkor írtam volna, hogy nem lehet lejátszani vele.
Erre ajánlanám az általam is használ több mint fél éve a ZIDOO X8 készüléket és az alapból mindent visz. van saját topikja.
Természetesen manuális frissítéseket végre kell hajtani ott is. -
Beni2360
félisten
válasz
Misi1980
üzenetére
Na kérlek szépen a mai Du felraktam a LE-t a BB2 PRO-ra így most már tökéletesek a film lejátszások és így már evvel a kiegészítéssel ajánlom. A rendszerben található Yt meg mint írtam szvsz nagyon jó kezelhető és stabil. Még itt nem nagyon van aki ilyet vett azért válaszolok ismételten. Nagyon gyors és mint olvastam máshol a játéknál az erősebb videó proci jól jön. Ha kéred teszek fel antutut és lefuttatom. De ha van a Yt-n való kérelmed azt is megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux Mint
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

DoItYourself