Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz helianthus #65144 üzenetére
En a sajat agyammal ezt valasztanam VONTAR X96 Air Amlogic S905X3. Nem akarom megvaltani vele a vilagot, megbizhatoan uzemeljen ezert kerdeztem. Gondolom sokaknak van itt mar sok fele, talan van bevalt is (Igen olvastam az osszefoglalot). Majdcsak megjon a valasz is egyszer csak.
-
junkpod
veterán
válasz helianthus #65147 üzenetére
"Ezért gyorsan rendeltem egy eredeti kínai boxot, ami remélhetőleg"
Inkább lottót vegyél máskor abban kisebb a kockázat.Box's don't touch!
-
junkpod
veterán
válasz helianthus #65152 üzenetére
Ki ajánlotta ezt a boxot?
Rakerestem de csak téged dobott ki.
[Keresés]
Attól még lehet jó is ha szerencséd van...Box's don't touch!
-
cof
veterán
válasz helianthus #66604 üzenetére
Ma ezt: [link]
DTB: sm1_s905x3_4g_1gbit.dtb
remote.conf van itt a topikban valahol linkelve, tőlem is.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
válasz helianthus #66608 üzenetére
Ja, még nincs nálad? Akkor figyeld ezt az oldalt: [link]
Mindig az elsőt kell szedni a changelog-XXXX.txt alatt lévőt.
-
cof
veterán
-
SunMount3r
nagyúr
válasz helianthus #66616 üzenetére
100.000HUF+ kategória, "luxuslejátszó"? Tudnál mondani egy ilyet?
-
edk-
őstag
válasz helianthus #66646 üzenetére
Az én Tannoyaim Made in Hungary...
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Beni2360
félisten
válasz helianthus #67417 üzenetére
Itt egy videó. Ha kész és visszalépsz a címsor melletti nyíllal akkor megjelennek a storage mappák a és ott lesz a külső HDD. A legalsó a képen
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
cof
veterán
válasz helianthus #67417 üzenetére
X96 MAX és MAX+ és X96 Air, ugyanaz a vfd.conf használatos: [link]
Ezt én is észrevettem Nightly nem csatolja fel a HDD-t SMB-n nem látszik, stabil verziónál igen.
(#67415) Beni2360 Ez köztudott dolog, Xiaomi holmikból is van hamisítvány például.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz helianthus #67425 üzenetére
Igen, a CE-nek sokat köszönhetnek a kínaiak. Csak ezért van ekkora igény ezekre a BOX-okra.
Lehet akkor, hogy már javították azt a hibát is a legújabb CE-ben.
És, hogy sikerült SMB-n is láthatóvá tenni?
Esetleg azért fagy mert kevés a táp, már ha nem HUB-al használod ami plusz adapteres.
-
cof
veterán
válasz helianthus #67427 üzenetére
Aha, most én is ezzel szórakozom. Tényleg ugyanúgy mutatja SMB-n mint a stabil verzióknál...
De valami nem okés egyébként a HDD kezeléssel, ugyanaz a felállás mint a régi BOX-on, kábelek HUB, és eldobja a HDD-t vagy fel sem csatolja, szóval még nem az igazi ez a rész (annyi a különbség nyilván, hogy az USB 3 porton használnám, a régi S905-ön csak USB 2 van).
2. kör....
USB 2-be egyelőre jónak mondható, felcsatolja a HDD-t, eddig nincs eldobás, bár a másolási sebesség az valami vicc.
Szóval most majd ki kell derítenem, hogy az én eszközeimbe van a hiba esetleg a BOX-ban.
[ Szerkesztve ]
-
PieroPiero
csendes tag
válasz helianthus #67451 üzenetére
Te melyiket vetted meg a második távirányítót vagy a keyboardot mellé? És miért? Gondolom 64gb-ost valsztottal...
-
Bacusuz
addikt
válasz helianthus #67451 üzenetére
Ilyet rendeltem én is, remélem nekem is be fog válni.
Hány nap alatt jött meg?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
nfsu17
veterán
válasz helianthus #68190 üzenetére
Szerintem a hdd magát kapcsolja le, legalábbis nagyon sokban benne van, hogy X idő után (kb. fél óra) leáll a hdd, ha nem nyúl hozzá semmi process.
Hasonló kérdés angolul: [link] -
nfsu17
veterán
válasz helianthus #68211 üzenetére
Érdekes. Pedig akkor is kellene kapcsolnia a hdd-nek, ha van benne ilyen shutdown funkció. A coreelec menü beállításai között van egy usb power on off állítási lehetőség...nézz rá arra
-
blakey
titán
válasz helianthus #68983 üzenetére
Szerver elérési problémák voltak, az újak (tegnapi, mai) elvileg már frissülnek. A manuális frissítés működik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
krealon
veterán
válasz helianthus #68983 üzenetére
"A nightly CE megszűnt magától frissülni?"
Nekem kb 0323-nal allt meg (par napig nem volt publikalt build), utana kezzel toltottem le az aktualis .tar fajlt, amit a Updates megosztasba masoltam.
Ujraindulas utan frissult, es azota mar 2 masik frissiest is jelzett. -
mpo
veterán
válasz helianthus #69963 üzenetére
Nálam a box, AVR, tv sorrendben vannak összedugva HDMI-vel. A tévébe megy az antenna (kábeltévé).
Mihez kell a splitter?Ha érted, akkor már elavult.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz helianthus #69963 üzenetére
Ha azért kell, mert az erősítőd nem tud 4K / HDR átengedést, akkor nem sok lehetőség van és azok is drágák. Egreat H10 (újonnan már nem kapható) és HD Fury AVR Key, meg van még egy Marmitek, ami talán itthon is kapható, de erre már panaszkodott valaki, hogy késlelteti a hangot.
Ha nem ezért, akkor több opció is lehet ami jó, akár itthoni webshop-ból. Amire figyelni kell hogy tuti tudja a 4K / 60Hz / HDR átengedést 18Gbit/s-es sávszéllel.
-
mikrofon
veterán
válasz helianthus #69993 üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
válasz helianthus #69993 üzenetére
A doksija szerint ami a HDMI bemeneten van, azt teszi tovább a HDMI kimenetre is.-> Hát ez technikailag nem valami egzakt információ. Azokat kell mind tudnia továbbengedni, amiket írtam, a manual-ban biztos ott van valahol. Mert ha mégsem tudná, akkor nagyon nem mind1 milyen Splitter-t veszel hozzá, mert akkor olyan kell, ami az egyik kimenetén csak a hangot küldi tovább. Ha meg tudja mind ezeket, akkor meg furcsa, hogy gondja volt az említett videóval (még akkor is, ha 59.94Hz/fps-es) és lehet csak valami beállítás kavar bele.
MINIX NEO U22-XJ: Elég ígéretesnek tűnik az Android szempontjából is, de pl. sehol sem látom a spec.-ben a HD hangokat, de még a DTS-t sem. ??? Itt biztos várható hamarosan egy (többé-kevésbé) részletesebb review róla.
-
cof
veterán
-
gyűrű
addikt
válasz helianthus #73163 üzenetére
Egy Gt-King et. Sokkal jobb, folyamatodabb, izmosabb nekem is van X3 látom a különbséget.
-
Véreshurka
senior tag
Még esetleg bedobnám a megfontolandók közé ezeket:
- Ugoos Am6 Plus
- Odroid N2
- Khadas Vim3LEl Psy Kongroo
-
mikrofon
veterán
Ugoos am6 plus
Beelink gt king
Beelink gt king pro
Ahogy előttem is írták tényleg érezhető a különbség! Gördülékenyebbek és van bennük erő!Khadas és odroid is jó lehet. Főleg ha többre akarod használni mint egy átlag box - ot!
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz helianthus #96768 üzenetére
Hát frissítsd.
1. Ha Kodi 18.X Leia, akkor bonyolultabb, majd később visszatérünk rá.2. Kodi matrix [link]
A 6-ossal kezdődőt telepítsd.3. Ha Nexus
Akkor a 7-essel kezdődőt telepítsd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs