Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vtmk
tag
válasz
ztsoft #82376 üzenetére
ha rámész a letöltésre ott van helyesen de ha értelmeznéd is amit írtam neked kell létrehozni a file-t a boxon. és honnan kéne tudnom melyik tárhelyen pl a conf kiterjesztés engedélyezett -e ? a txt pedig igen de ha leírásban megnézed látod illetve ha ilyet csinálsz ellenőrzöl nem ész nélkül nyomogatod mint az állat. De teljesen lelki békében tudj aludni
Amit felraktam külső tárra úgy van fenn.:
File download
File name remote.conf File size 2.0 kB Content type text/plain; charset=utf-8 Uploaded 41 minutes agoDe bocsánat a körültekintésem nem az igazi. Én kérek személyesen ellnézést.
De általában én megnézem amit letöltök és ha látom,hogy kb a letöltési név és a feldolgozási név általában 98% nem ugyanaz összehasonlítom. Mert igaz nem sok de az általános suli alapból megvolt és hál istennek tudok olvasni....
mount -n -o remount,rw /flash
cp /storage/.config/remote.conf /flash
reboot
storage/.config/remote.confhm.. ha ezt töltöm le remote.conf.txt
és törlöm mikor felmásolom a boxba terminálon rákattintok szerkesztés és a .txt backspace 4x megnyomom bakker kijön a remote.conf...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó igényesen összerakott Ryzen 7 Gaming PC 16GB VGA + Garancia Csere/Beszámítás
- AMD-A10 számítógép
- 3 gen i7 es Hp Elite 8300 CMT pc 3770/12 gb DDR3
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest