- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joydrv
aktív tag
válasz
gyuri81 #73468 üzenetére
SMB megosztás arra való, hogy a PC-n levő médiát áttoljuk a boxra? De az miért megy 0-24-ben?
A PC-t fölösleges ezzel terhelni, meg ki-be kapcsolgatni filmezés vagy zenehallgatás előtt-után.
Nekem van egy régi kis Zyxel NAS 320s, azon megy a transmission 0-24-ben.
Amiket leszedek, azt kimazsolázgatom, ha kell filmet, zenét hozzáigazítom az emby-szerverhez és átrakom a megfelelően kialakított könyvtárak egyikébe, ahonnan nézzük, vagy hallgatjuk ilyen-olyan eszközön. TV, teló, tablet, ...
Ez a szerver futott eddig egy összerakott NAS-on is, de egyik barátom fogta és elvitte, ezért most egy kis boxot fogok kialakítani, hogy kipróbáljam ezen is.
-
cof
veterán
válasz
gyuri81 #73468 üzenetére
Akkor jól sejtettem, hogy a mobilnet lesz a ludas. Nekem is 120/10 Mbit a sebességem, a feltöltési része az annyira nem érdekes, mert olyan torrent oldalt használok ahol nem számít a feltöltésed, csak a seed idő kell meglegyen. Két hét alatt 48 óra, azt hiszem.
A TVHeadend miatt is megy, erre van rajta most már 2 db TV Tuner, és elérem bárhonnan, meg a torrent miatt még 0-24, de a hálózati elérés sem mellékes, mivel erre töltődnek le az anyagok. Szóval mindegyik miatt.
@joydrv
Nem jelent neki gondot a 2 GB Ram és az USB2-es tovább osztása 2 HDD-re, 4k HDR-es filmek esetén?Dehogy is. Olyan 30-35 MB/s-t tud az USB 2.0. Ez durván 240 Mbit/s, ilyen 4K film meg nem létezik, csak teszt anyagok, 2-t is tudna párhuzamosan streamelni Gbit hálózaton.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Dell Precision Tower 3620/Xeon E3-1225v5 3.30GHz/48GB RAM/320GB HDD
- !!!Full HD játékra tökéletes game PC eladó!!!Gtx 1660 super+i5 9400f
- Ryzen 5 5600G 3.90 GHz(6 mag 12 szál)/64GB DDR4/240GB SSD
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest