Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
rooney8 #54844 üzenetére
Szemezek én is egy ilyen box-szal, bár lehet hogy már az S912-es verziót venném (K3 Pro). Viszont nem teljesen világos, hogy miképp használnám a tuneres részét.
Az elérendő cél: időnként fel szeretnék venni a TV-ből (Digi) 1-1 adást. Régen, a VHS-korszakban ugyebár volt a videómagnókon 1-1 koax ki- és bemenet, a bejövő kábel TV madzag ment a bemenetbe, a kimenet pedig össze volt kötve a tévével. Így a tévén külön lehetett csatornát váltani, függetlenül a videómagnón beállított csatornától, illetve meg lehetett azt játszani, hogy míg a tévén néztünk A csatronát, addig a videómagnó felvett B csatornáról.
Ha jól gondolom, most ez merőben másképp műkszik. A csatornát alapvetően a K3-on váltom, nem a tévén, felvenni ugyanazt tudom, mint amit éppen nézek. Kérdés: hogyan lehet ezekkel a cuccokkal adást rögzíteni? USB-re kötött lemez kell, esetleg van olyan szofisztikált cucc, ami tud olyat, hogy a LAN csatira kötött NAS-ra (praktikusan annak egyik alkönyvtárába) rögzít? Ha a tévében külön is be van kötve a DVB-C jelfolyam, plusz HDMI-n össze van kötve a box-szal, akkor mi történik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Ford topik
- Windows 11
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- YouTube
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RX 5700 XT , 16GB RAM , 480GB SSD
- i5 GAMER PC ÁRON ALUL ELADÓ!
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M-HDV/M.2 + Intel I5 13400F + TeamGroup Vulcan 2x16GB DDR5 6000MHz
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest