Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dgyuri0123

nagyúr

válasz blakey #41900 üzenetére

Minden porcikáját nem ismerem, mert FHD-t nézek, de alapvetően olyan stabil nálam, mint a LE 8.2.1, mert hogy az van a gépen. Bootolás gyorsabb CE-en, szépen jönnek rá a frissítések is, a képminőségét illetően nem nagyon látok különbséget, de SD-t egyik sem viszi túlzásba.. Passzív 3D nekem tetszik, zajmentes a kép, szép a 3D-je is. SMB eddig akadásmentes, semmi anomáliát nem mutatott. Valamiért a CE szimpatikusabb, még nem tudom pontosan leírni hogy miért, de érzésem szerint picit mintha jobb lenne a képminősége, de még túl kevés vele a tapasztalatom. Ez idővel kitisztul. Én leginkább (kizárólag) filmet nézek róla, szóval a többi ficsört ki sem próbáltam.. YT azért le van töltve.. ami nálam hibátlan, de a tévémen "okosabb" a kezelhetősége, így azt inkább onnan futtatom, ha szükséges. Személy szerint én most CE-re szavazok, LE-et nem használom pár hete. Néhány furcsaságot találtam, úgymint a kadencia kérdése a whitelist beállítás függvényében, vagy néha a nem letölthető open subtitle feliratok sorozathoz, amik egyébként ott vannak, de valamiért nem akaródzik lejönni nekik, vagy az egérmutató vibrálása, akadozása a menüben, ami inkább csak picit zavaró. Dióhéjban most ennyi lenne a felületes, nem szakmai véleményem .. :)

(#41903) djnice : Az egy közbenső rész volt. A végén visszajelöltem úgy, ahogy Te az imént írtad.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés