Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzso72
tag
válasz
Szegedin
üzenetére
ez nem a legjobb hír. Igaz elvileg küld az eladó egy új gyári távot, de jobb lenne egyet használni (igaz a telefonos app nagyon jó, csak nincs gombnyomás érzet).
Ha nem kikapcsolást állítok be pl CEC TV kikapcsolásakor, hanem az alvó módot (LE kodi), akkor onnan felébred nem power gomb nyomására a box (pl CEC-en, vagy telóról)? Mert ha igen, ezt csinálom, vagy nem kapcsolom ki sehogy. Bocs, tudom én is ki tudom majd próbálni, de csak otthon este, és hátha már próbáltátok
.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ez nem a legjobb hír. Igaz elvileg küld az eladó egy új gyári távot, de jobb lenne egyet használni (igaz a telefonos app nagyon jó, csak nincs gombnyomás érzet).
vargalex
DoItYourself