Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DAMM
csendes tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
A Billy Lynn's Long Halftime Walk, HFR 60FPS, nem bufferelt, hibátlanul ment.
Volt úgy, hogy az egyik CE alatt, nem volt jó, aztán másik verzióval, nem volt gond. -
DAMM
csendes tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nekem is volt Vorke Z6+, a Samsung 60FPS demót hibátlanul lejátszotta.
Billy Lynn's Long Halftime Walk HFR is hibátlanul ment. -
bekecs76
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ja, hogy a bluetooth-t is az csinálja? Azt látod nem is próbáltam ki, hogy megy-e...
-
Pelican
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
levágod mind 2 kábelről a MicroUSB csatit és össze kötöd a 2 kábelen a 4.vezetéket színt színnel!
Ez sajnos nem mindig működik, futottam már bele olyanba, hogy egy kábelben máshogy voltak színezve a vezetékek, kb. egy fél napig kerestem a hibát, mire rájöttem, azóta már többet is találtam, amiben a zöld, fehér vezeték fordítva van bekötve.
-
bekecs76
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Amúgy az eszközkezelőben már akkor is meg kéne jelennie, ha még rá se dugtam a boxot?
-
bekecs76
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Igen az Sd kártya melletti USB-re dugom. A fogpiszkálós indítást jelképesen írtam, valóban nem megy bele a fogpiszkáló, egy vékony fúrószárat használok. Igen hallom, hogy kattan.
Viszont a másik dolog, hogy az eszközkezelőben nem látni sehol, ami nálad a képen van. Most próbáltam azóta több verzióju USB burning tool progit is felrakni, és mindegyiknél ugye megjelenik a plusz ablak a telepítés során ami a driveré. Elvileg föl is rakja, kiírja a végén, hogy sikerült, használatra kész meg minden, de nincs bent az eszközkezelőben. win 10et haszálok, rendszergazdaként telepítem, inditom. (pfff..., nem igaz ám, hogy nem jön össze) -
Csicsóka
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ha tégla a BOX azzal akkor is mennie kell! 
Nem feltétlen, attól függ mennyire tégla. Ha nem látszik USB eszköznek, mert olyan végtelen ciklusba került, amikor az U-boot-ig sem jut el, akkor nem látja a burning tool. Érdemes soros konzolon (UART) ránézni, ott mutatja hol akad el a boot folyamat. Ilyenkor kellhet esetleg a Mask ROM Mode megoldás, és lehet zárogatni az eMMC lábakat. SIM tűvel szoktam, egyből hallatszik a szokásos USB csatlakoztatási hang, amikor eltalálom a két szükséges lábat. Egy eMMC sem pusztult még bele, de nem 1x elindult így a folyamat.
-
Roland861010
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
KülsőHDD-ről kapja a médiatartalmat ...
-
Roland861010
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Hogy tudom azt megcsinálni,hogy teljesen gyári legyen a rendszer.
Ne legyen Nexus lógó és ne legyen Nexus Update + nincs recovery módom!
Minden más a sajátja!
-
RedCat
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Huh, köszi. Így már tiszta a kép. Ezt a km8 prot érdemes megvenni, mennyire stabil, jó box? Csak CE futna rajta. Távirányítóval ki és bekapcsolható?
-
gyűrű
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Akkor megismétlem neked is.... Tudják az elekek kapcsolni a felbontásokat automatán, és a surface kodeket ki be? Ha igen akkor kipróbálok egyet szívesen. Mondd mit tegyek fel?
-
szabochris
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem mindig azt harsogjátok, hogy android 6 felett problémás a videó lejátszás? Főleg a 7.1-et szidjátok. Most meg ezt ajánlgatjátok ? fuck logic 😂🤣
-
Pelican
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Én kezdetek óta mindég nightly-t használok és soha nem volt vele semmi problémám! ellenben a stabil verziók mindég tele vannak BUG.al! Akkor hogy is van ez?

Úgy, hogy ez hülyeség.

A stabil mindig egy olyan nightlyból lesz, amiben már nem volt hiba, tehát akkor a stabilban sem lehet, ha a nightlyban nem volt. Vagy te úgy gondolod, hogy a hibátlan nightlyt direkt elrontva adnak ki stabil verziót?
-
Pelican
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Hiába írod ordítva, az hogy nálad valami működik, nem garancia arra, hogy mindenki másnál is ugyanúgy működni fog.
-
syler123
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi, szerintem ezt használom.
Leírás alapján:
Kodi hangkimenet beállítása (Settings > System > Audio):
Sztereó kimenethez nem kell semmit átállítani.
5.1-es házimozi erősítő Toslink/SPDIF optikai bemenettel (AC3/DTS):
Number of channels: 2.0 (ez csak a sztereó hangokra vonatkozik!!!)
Passthrough: enabled
Dolby Digital (AC3) capable receiver: enabled
DTS capable receiver: enabledEzek szerint a Number of channels-nek 2.0-án kell lennie, ha jól értelmezem. Most a nappaliban nagyon rákattantak egy filmre, így nem tudok próbálkozni, hogy 2.0-s beállításnál van-e 5.1 hang.
ztsoft: A Number of channels -nél mit állítottál be?
-
ztsoft
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nekem 2 db is van a MiniDisc-ből, igaz egy kicsit újabb, mai napig használom, ahogy a 3 fejes Deck-et is (cuccaim közt a típusok). Az akkori zenéket nem tudtam jobb minőségben megszerezni, így maradtak, a többit már nagy felbontásban PC-n tárolom.
Nálam is tökéletesen passzol az optikai kábel a box-ban, kattan is, ahogy kell.
Nem kell fél milláért AVR.t venni ~200.ért már van elfogadható! (használtba meg még olcsóbban is)
Igen, használtan 200 környékén van a számomra tudásban elfogadható.
(#54180) syler123
Nekem nem kellett semmit kiválasztani (alap beállításon van, azaz, "ALSA: Default (AML-M8AUDIO Analog), PCM") az optikai kimenethez. Ha nincs engedélyezve a hangtovábbítás, akkor PCM 2.0-át kapok, ha engedélyezem, akkor van DD és DTS is (akár még DTS ES 6.1 is).
-
syler123
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Kipróbáltam és 2.0-val van beszédhang, ha 5.1-re állítom coreelec-ben, akkor nincs normálisan hang. Bizonyos hangok hiányoznak, pl beszédhang nagyrésze, de az pl hallatszik halkan, amit a frontok rásegítenek a centernek.
Holnap kipróbálom másik tv box-al. -
syler123
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
HTPC-vel megy normálisan, csak a coreelec-es box-al nem. Nem is vált át az erősítő, htpc-nél kiírta, hogy dts, dolby digital stb... Itt nem.
-
ztsoft
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ki használ már OPTIKÁT?
Például én. Tökéletesen megfelel a 13 éve vásárolt AVR. Mellesleg most fél milliót is költhetnék egy számomra elfogathatóért (be - kimenetek száma, stb. Igen, még vannak felvételre alkalmas sztereó eszközeim, amit a mai "olcsó" AVR-ek nem tudnak kiszolgálni).
36.éves elavult dolog!
Ha annyira elavult, akkor miért vannak még mindig a mostani AVR-eken?
És igen, az én optikai kábelem gond nélkül kattanva megy be a GT1.be!
Ezek szerint Neked is van optikai kábeled, esetleg használod is?

-
mayday00
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Én optikát használok.
Sztereó rendszerem van. 
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Jók ezek a vélemények, melyekkel helyre rakják a renitenseket akik elavult dolgokat használnak. Nagyon helyes ez, csak tudják meg, milyen emberek is ők! Köszöjük meg az igazságot kimondóknak!
-
blakey
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ki használ már OPTIKÁT?
Mondjuk akinek sztereó rendszere van. Ne menjünk bele, kérlek.
-
blakey
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Beelink esetében az optikai csati nem jó, 3-ból 3-nál, nem fér bele, többféle kábelt próbáltam, rossz a kialakítása. Tudom, neked tökéletes, nem vonom kétségbe az X92-t sem, de akkor sem kéne, ahogy a Zidoo sem.
-
neo81
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
spgabor
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi!
Hőlégfúvóm nekem is hasonló, de kicsit egyszerűbb kivitel. A folyató szeret még ebay-ról rendeltem pár éve, nem tudom, hogy pontosan milyen, de köszönöm a linket, lehet rendelek ilyet is tartalékba majd.
Mennyi ideig melegítetted? Délután ha hazamegyek megpróbálom én újra magasabb hőfokon.Szomorú vagyok, hogy meghibásodott, pedig tettem rá nagyobb bordát is. Valószínűleg az eredeti bekapcsolási problémákat is ez okozhatta, amivel vettem eredetileg az eszközt. Bár az az utóbbi időben nem nagyon jelentkezett.
-
spgabor
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
BGA állomáson csináltad, vagy állítható hőlégfúvóval? Folyatószerem van itthon, bár kínai gagyi, nem drága fajta.
-
syler123
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
1 hét alatt jött meg, nem értem hogy érhetett ide ennyi idő alatt. Mármint ugye volt ez másfél hónap, de 1 hete lett ténylegesen feladva.
Az általad ajánlott Baseus töltők is megjöttek.Még a távot kellene megoldani, mert a légegér nem jött meg, coreelec alatt meg egyik gomb sem megy.
-
mexel
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Azért kérdeztem mert feljebb mintha olyasmit írt volna Blakey hogy a .tar nem frissíti a dtb-t.
Egyébként szoltam nézni, csak nem jegyzem meg, illetve .tar-al nem nagyon frissítem

-
tozso76
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ezt a plugin.zip-et hogyan tudom telepíteni? Az addon-ok között nem találtam.
-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Örök hála a ugreen linkert. Rendeltem usbC kábelt teló toltohoz és megtaltosodott. Gyorsabb töltés mellett mintha a teló is tovább bírná.
-
válasz
DroiDMester
üzenetére
DroiDMester, blakey: Köszi, a beta youtube csodát tett.

Kössz!

-
válasz
DroiDMester
üzenetére
Akkor nálam valami nem stimmel.
Coreelec van fent, majd felkerültek ezek az addonok: youtube, inputstream, majd a TubeCast.
A youtube addonban beállítottam az inputstream-et. Mivel automatán mindig a legalacsonyabb felbontást választja, így beállítottam manuális kiválasztásra, így kiderült, hogy csak a fullHD anyagok nagy részét nem veszi be. A 720p megy. -
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi!
Én is csak végső tanácstalanságomban gondoltam hardver hibára, és azért remélem, hogy lesz megoldás mindenre.
-
cof
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Értelek én, nem egy mai db. és a letöltés korlátozva van egyszerre csak egy torrent-re, ha netán kettőt töltenék egyszerre (ami ritka), addig a másik várólistán van, 100+ torrent is volt már transmission-ban seed állásban (persze nem aktív feltöltéssel az összes), nem-igen éreztem, hogy lassulna a hálózat, ami zavaró, hogy 10 MB/s helyett csak 3-al tölt, jobb esetben 5-el, és PC-ről is SMB-n max. 3 MB/s a másolás, pedig lehetne 10 is. Nincs szükségem a Gbites hálózatra, már annak is örülnék ha hozná a 100 Mbit-et, jelenleg 3x annyi idő a PC-ről Box-ra másolás mint kellene, az S912 már Gbit-es lesz, de itt meg a 120Mbit-es UPC net lesz a szűk keresztmetszet. PC-n ki is sajtolja a maximumot UPC-ből az utorrent (persze a PC is Gigabit-es, tudna ez még többet is).

Tényleg lehet, hogy csak ilyen peches vagyok, hogy 2 ilyen hibás chipset-es box került hozzám.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ez igaz is lehetne, de a LAN forgalom nem megy át a SoC-on... (És természetesen a RAM-ot sem eszi.)
Maga a HGW egyébként 300+ Mbps NAT-olására képes, azt is inkább a 8 csatorna összefogására képes modem miatt. Egyébként elvileg egy BCM3383 SoC van benne, ami 500 MHz-en fut és multithread képes. -
syler123
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Már nem bíztam benne, de szerencse hogy nem mondtam le
Reggel az enyémet is feladták. Néhány napja nagyon úgy volt hogy visszakérem az árát, de ennyiért ilyen jó boxot nem kaptam volna.Ráadásul van benne 5ghz wifi, nekem a nappaliba megy, router tőle van 2m-re, de kábelezni nem tudok (nem szeretnék falat furkálni, azt felújítás előtt kellett volna), kíváncsi leszek hogyan viszi át a tartalmakat wifin. Elvileg több mint 100mbit-et tudnia kell, akkor meg 1080p-re elég lesz.
-
sticky35
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi, megnézem megint a q201 változattal, bár nem ez az első CE boxom, de lehet valamit kihagytam.
Köszönöm hogy leírtad neked melyikkel működik.

Update: működik is szépen, lehet valamit rosszul írt ki a pendrive-ra elsőre a Rufus, máskor is előfordult már. Köszi mégegyszer!

-
syler123
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Mindig mást mondanak. Nekem most megint a kiírást mondták, ami április. A legutóbbi live chatemnél csak anyázás nem volt. Írtam neki, hogy még egy copy paste és felrobbanok.
blakey: rendben van amúgy a box, szépen fut rajta a CE?
-
polgcsabi
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Elolvastam!! Igaz utána írogattam közbe meg ilyesmi (sörivás stb.)
Nem vagyok smuci szerintem. Csak eddig ez a cucc ment és jó volt. De, nem izgulok mert van még vagy két másfajta panel a cuccaim közt ha esetleg így járok más, esetleg nagyobb winyókkal akkor már tudom mi az eljárás.Köszönöm!
-
polgcsabi
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nekem nem ház van hanem egy usb to sata panel külső táppal (gyakorlatilag olyan mint amik a házakban vannak)
Szóval ha kicserélem a winyót 2tb-osra a panel alól akkor megy, ha a 3 terást dugom rá akkor nem!
Ha jól éterem akkor az LE más drivert használ a 2tb-os alatt mint a 3tb-os alatt. Mert más lehetőség nincs akkor. A winfos-nak meg meg mind1.
-
blakey
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
és lám itt van és működik a 6.terra
Csak egy "R"-el, Tera (Terra=Föld), meg ez a pont a kötőjelek helyett
, eléggé nehéz olvasni a szöveget.(#53341) mexel
Nem értem, nálam megy.
-
polgcsabi
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ez érdekes?
Ha az usbt bedugom a pcbe jó megy minden de ha a tx3ba nem
Úgy nézz ki,hogy megjavul ha pcbe dugom. Ez van!Most jön ami még nem csináltam, kicseréltem a 'házat' és látja a tx3 a winyót

Mi van ilyenkor???????????????
-
polgcsabi
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ha bedugom a pc-be akkor megjavul magától?
Ha a 'ház' lenne kaki akkor pc-n se menne. Nem-de?
-
pruzsi
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szia,azt csak privátban küldeném,valószínű törölnék innen.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
DroiDMester
üzenetére
Azt írja a kolléga, hogy 2 TB-os HDD-vel megy. Gyanítom ugyan az a ház.
Viszont folyamatosan LE-ről ír, azt simán elképzelhetőnek tartom, hogy GPT támogatás nélkül volt fordítva. -
polgcsabi
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
usb 2 a cucc!
De ha pcbe dugom minden jó! Még hálón is kezeli a tx3.
Ha kicserélem a winyót 2tb-osra akkor is jó!
Fura, talán LE-vel leget gond?
Beraktam 1 másik 3 terrás winyót az is gáz! Igaz ugyanaz a típus toshiba p300.
Csinálok 2tb-gpt. Megnézzem mit csinál.
-
tobias40
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ehh,itt is jó csak én bénáztam sztem megint,lehet hogy csak a kikapcs-ra kattintottam figyelmetlenül nem a restart ikonra..

Köszi mindkettőtöknek a segítséget!
Mondjuk amit blakey linkelt arra azt írta ki hogy nem kompatibilis a mecool-al ami elég furcsa lenne..
-
tobias40
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi!
Tökéletes nekem,király vagy!
-
syler123
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nekem most az online chaten azt írták ami a leírásban van (Mar 18 - Mar 20), szóval én azt mondom hü...ék ezek, de majd elválik.
kenand: nekem sem létszükséglet, de ne legyen már ekkora hazug banda, írtam is nekik, hogy volt vagy több 100db még készleten amikor rendeltem. 20.-án újra írok, de akkor már nem leszek türelmes.
-
blakey
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Amikor az akció volt mintha március 7-10 lett volna a szállítás és akkor is 2 hét volt az eltérés, az ilyeneket nem szeretem és ha lehet inkább nem választom. Kétséges, hogy lesz-e belőle valami vagy sem. Ha további 2 hét akkor simán benne van a refurbished cucc is, mert ez kezd 'kamuszagú' lenni.

-
blakey
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
De írta hogy fizetnie kell,
Pontosabban azt írtam, hogy valószínűleg, még nem tudom, majd ha hozza a postás akkor tudni fogom, de számoltam ezzel a lehetőséggel is é így is megéri.ezért nem a 2/32.es verziót vettem, mert úgy kicsúsztam volna a ~42.dolcsis határból. - vajon meg is kapod? Én azért nem azt választottam, mert majd postázzák, de ilyenben már volt részem, nem volt raktáron illetve azért az árért már nem akarták elküldeni, 1 héttel később drágábban már lehetett volna venni.
(#53179) szabochris
Na tessék, épp most írtam, hogy vajon postázzák-e vagy sem.
Nem éri meg a felajánlott boxot megvenni,. kérd vissza a pénzt.(#53180) -szabi-
Nem minden boxon laggol a táv illetve lehet rajta finomítani, most csak 1 boxot használok de azon nincs gond a távval, majd ha megérkezik a másik box akkor megnézem, hogy azon milyen. -
mexel
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
A Z6-ért én sem vagyok oda, ha valaki kérdezi azt vegye-e nem szoktam annyira ajánlani. Akkor a lan is más nem csak a memóriák, wifik stb. Kíváncsi vagyok vajon a tanix tx92- ben vagy a tx 9-ben is ez lehet? Elvileg ugyanaz az alaplap.
Mondjuk én nem használom hálózaton keresztül a boxot, azt nem is szoktam tesztelni csak ssd-ről. -
Hikvision
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi szépen a pontos segítséget!
Szépen fel is ment a CoreELEC 9.0.1!
Még a távirányító is elsőre működött!
Viszont ami még nem az igazi, hogy SMB-alatt nem találja meg a NAS-t, pedig a beállításoknál be van kapcsolva Samba SMB1-től SMB 3-ig.
Itt is van valami trükk?
Köszi!
-
TCr
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Mennyit kell fizetnie?
-
blakey
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Kitöltöttem, de a termék áránál nekem egyértelmű, hogy a termék árát kell beírni, ha nem akkor írjátok már meg, hogy a levont összeg szerepeljen-e vagy sem.
Amúgy meg fizetnem kell, de nem is ez volt a fő kérdésem. -
Aidan85
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
a Netherland Registered feladási mód ingyenes volt, mondjuk biztosítást nem kötöttem rá, lehet ezért is van éppen Tunéziában...

-
mexel
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Persze, azért írtam hogy az ismert módszerek megvoltak
Még talán több is, ami trükköt ismerek mindent megpróbáltam.
Éppen ezért lenne jó fixen tudnom melyik usb port kell hogy ne kelljen duplán csinálni. -
pcguru94
csendes tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ahogy látom jól elrontottam hogy egy ilyen készüléket vetem
Amlogic S905X2 Android 8.1 4GB DDR4 64GB Dual Band WiFi LAN BT USB3.0Egyszerűen nem tudom frissíteni a kodit. Médiatárt nem tudom beállítani.Rá van kötve egy RaidSonic IcyBox IB-3620U3 2x3.5" USB 3.0 külső HDD ház.2db 1,5tb vinyó van benne tele filmekkel.Ha csak egyesével indítom el a filmeket látja a házat,de ha médiatárba akarom beolvasni nem látja a box.Amig htpc volt semmi gondom nem volt vele.Ahogy olvastam a Coreelec fórumon kapnak hideget meleget hogy nemtudják frissiteni s905x2-re.
Létezik más program amit feltudok rakni?coreelec vagy libreelec vagy openelec vagy valami hasonló?köszönöm -
horeee
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Értem én, de minden eszközömbe (TV, BluRay, erősítő, PC, T95m) be tudom ezeket is dugni, csak ebbe nem, pedig ez nagyon u-l-t-i-m-é-t...
ehhhhh..... kína....
(#52923) vargalex
Pont az első gondolatom ez volt amúgy: véső, kalapács, kisbalta...
-
Lacko66
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Mecool BB2
CoreELEC-Amlogic.arm-9.0-nightly_20190303-Generic
youtube-6.4.1~alpha3
inputstream.adaptive-2.3.15.04k működik, HDR nincs. (A The HDR Channel videói legalábbis nálam 4k-ban mennek HDR nélkül)
Aztán lehet, hogy nálam kell még valamit beállítani, majd utánanézek -
blakey
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
A Youtube-on múlik. HDR-t még nem próbáltam, 2 héttel ezelőtt még csak SDR ment.
-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ezt értem de nem minden box 5 voltos. Beni tudna erről mesélni

-
mexel
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Akkor az nagyon jó, nekem nem ennyire hűvős.
-
mexel
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Én is kiszedtem a gyári ragacsot a K1 hűtőbordája alól. Átpasztáztam, így az idle 65-67 helyett 40-45 körül mocorog, de 4k videónál azért még mindig 70-75-re felugrik. Igaz a gyári borda ment vissza. Nálad terhelésen mennyire megy fel?
-
Somatom
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
De, mi az ajánlott akkor, ha a filmlejátszás csak "melléktevékenység" és a PC -s használat a fő csapásirány? Gmail, G.Térkép, böngészés, kis játék, háttérben letöltés, szerverek futtatása, stb. Erre bőven elég a vas és alapból az OS is alkalmas lenne, ha nem vágnák haza a gyártók azzal, hogy médialejátszóvá próbálják butítani. Melyik az a vas, amelyiken kukázni lehet ezt az ostoba, távirányítós launcher -t és vissza lehet állítani egy tabletes nézetű Android képességeit (beleértve a háttérműveleteket is)?
Viktoryus:
Számtalan boxon használtam az utcaképet. Működnie kéne, ha a gyártók nem herélnék ki az Androidot. -
bala6120
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
+1 Nekem is ilyen van, tökéletesen működik CE, valamint most Armbian alatt.
November környékén érkezett meg. -
rooney8
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Akkor inkabb hagyom. Ugysem tervezek olyan nagyon hosszutavra, szeretnem majd lecserelni ATV-re, csak az poppet dragabb arkategoria.
-
blakey
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
+ ez ha kell + USB is, a gigás szintén AX88179-es.
-
Csicsóka
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
És mire megérkezik, kiderül hogy ez is Realtek.

A DX-ről rendeltem volna egy pont ilyet, de ők korrekten megírták, hogy a gyártó váltott RTL8153-ra.
Ezért akkor vissza mondtam a rendelést.
Az Ali nem fog értesíteni az tuti. -
hzx0
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Mi a trükkje a leszedésnek? Egy STB-n kéne hűtő bórdát cserélnem nagyobbra, de nem bírom leszedni sehogy sem az eredetit
-
tozso76
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi. Mindkét USB portot próbáltam. Akkor sajna ez nem a támogatott fajta adapter.

-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DroiDMester
üzenetére
Pofás lett.
Jól látom, hogy ragasztópisztollyal rögzítetted a bordát a sarkokon? -
rooney8
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Konnyu szetkapni? Ha igen, akkor valamelyik nap lehet en is nekiesek. Es akkor mar azt a hulye vilagito ledet is kicsit megcsonkitom.
-
mexel
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Akkor én is szétkapom azt hiszem, nekem is 70 fok körül mocorog. Csak azért nem szedtem szét mert van garimatricája. Mondjuk ez soha nem szokott érdekelni

-
rooney8
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nalam 80 fok korul van lejatszas alatt.
-
dugesz77
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szét kell kapni,lehet "csak" annyi a baja mint az enyémnek volt.
-
blakey
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ehhez nem kell, másik LibreELEC apk-hoz kell, de azt írja is, eddig az összes boxon működött az app de a kamuzip-es indítás is.
-
cof
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Értem, és root-olni nem lehet? [KingoRoot.apk]
Bocs, de én vagy két éve nem foglalkoztam a box android részével, csak egy ötlet volt, mert láttam már ezt a LE restart programot ajánlani.
"...de egyszerűbb amit előbb írtam, nekem is így ment az M8S Pro plus boxomon, raktam is oda egy mikrokapcsolót amit gyárilag direkt kifelejtettek onnan..."
Hát jogos, ha már úgy is szétszedte egyszerűbb a pad-eket összeérinteni.
-
synar
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Azt nem is írtam, hogy az app-ot is ki akratam próbálni, de nem engedte telepíteni.
-
RedCat
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Mi ez az inputstream? Miert kell a YT-hoz?
-
blakey
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Pedig frissítve van a CE repóban. [link]
-
blakey
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Hamarosan frissül a repóban is, de kell hozzá a Kodi 18.1 is, most este lett új Nightly, abban már Kodi 18.1 van.
-
kenand
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Akkor egyből részemről reklamálás és refund..., (pedig 4K-t nem nézek, de ha 905x-nek árulják, legyen 905x)
-
kenand
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Értem a gondolatmenetedet és a felesleges papír munkát én is utálom... a 3 USD-s EU registereden én is elgondolkodtam emiatt és amikor a papírt töltöm lehet, hogy bánom majd, de most úgy döntöttem arra sem áldozom...
-
kenand
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem gond, van itthon vagy 4-5 box (de a 2GBs-ek 905w-sek, 1 Gbsek 905x, CoreEleccel szépen mennek), de ez most jó ár 2 GBs 905X-ért... (hacsak ez is nem valami hamisított klón lesz....)
ÁFA herce-hurcát én sem szeretem, de végül is ez biztosan alatta van...át fogják engedni ha nem egyből, akkor papír bekérés után...Akár okosotthon központ is lehet belőle ARMbiannal
omoticz/ Home Assistant (bár arra inkább egy kevésbé jó 905w-s fogok be) -
syler123
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
1-et azért berendeltem, levettem róla mindent, így nem fogják megáfázni, mert alatta van árban. 9990ft, ennyiért lehet mostanában nem lesz. Nekem megfelel akkor is ha 2 hónap múlva jön meg, nem sürgős.
-
blakey
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Olyan nincs, hogy EU registered? Az elvileg egy ezres körül van.
-
kenand
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
34 USD-nél még nincs para, az a htár alatt van.nem kell EU express.
-
mgaben
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Igen, gondolom. És majd vissza is állítom. Csak most elkezdtem meccset nézni.
De így legalább tudom, hogy nem én rontottam el valamit. Köszi mindenkinek. -
Pelican
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ez volt a leírás.

Létrehozol egy file-t .nocompat néven az update mappában és mellé teszed a frissítést.
Nem kell hozzá linux, windowsból is csinálhatod. -
Pelican
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
1.gond volt csak hogy tar al nem engedte frissíteni mert hogy nem ARM ami fent van
Ilyen esetre van a .nocompat.
Létrehozod a tar (vagy img) mellé és akkor nem ellenőriz. -
blakey
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
De az nem 10 bit HDR hanem Hi10P anyag amit az S912 tud megfelelően lejátszani a többi nagyon megküzd vele.
-
rooney8
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
igen, KI Pro.
több évados a sorozat, az előző ment rendesen és elvileg csak annyi a különbség, hogy ez most 10 bit-es kódolású. de itt linkeltem a médiainfót, illetve blakey-nek el is küldtem egy részt, nála ment rendesen (s912), csak nála is jól megdolgoztatta a box-ot. annyi, hogy folyamatosan szakadozik, akad a kép, a hang viszont megy rendesen, így még a hang meg a kép sincs szinkronban.(#51875) divan
akkor elküldöm neked is, kíváncsi vagyok másik s905x/d-n megy-e. -
Pelican
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ha holnap lesz hozzá linux driver, akkor holnapután lesz rá CE.

-
Csicsóka
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Megcsinálhatnám, de Te magad is megtudod, írtam hogy kell. Egyszerű másolás, amit még dózer alól is el lehet végezni. Az S912 ext4-et is pár egyszerű Linux parancs után, vagy MC-vel bele lehet tenni. Ha valakit érdekel leírom. Így érvényesül legalább a Linuxra nevelés alap elve. Aki meg ezt nem tudja megcsinálni, annak nem is igazán való ez a rendszer.
-
Csicsóka
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
CoreELEC-S912.arm-8.99.2_ext4.img.gz
Az S905 itt van. A 912-re is az itt írtak érvényesek.
-
tlala
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Mindegyik 912-esnél USB2-n keresztül van megoldva a "gigás" LAN?
-
ztsoft
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
felezett szart meg ki néz ótvar minőségbe!
Például én.
-
ztsoft
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
a 3D.t pedig semelyik S9XX nem tudja!
Ez így nem pontos, a felezett 3D-t tudja. Ahogy az összefoglalóban is benne van.
-
blakey
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
A Scarttal az a gond, hogy csak a saját tunerjének hangját küldi ki, külső forrásból érkező jelet nem fog kiküldeni.
#50932) Móncsa
A második linken (közben módosítottad a hsz-t) lévő kell neked, "optikai-ból kell RCA-t csinálni".
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LED világítás a lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hálózati / IP kamera
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 11400f, RTX 2060 SUPER, 16gb RAM
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, MSI-Z490, Lian-Li ház, 850W Táp
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Sztereó rendszerem van. 

vargalex
DoItYourself