Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- RetepNyaraB: kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Egy dolog szüntette meg nálam végül az állandó akadozást a 8-as LE-n: teljesen kikapcsoltam a hardveres gyorsítást. Így most megszűnt a laggolás (7-es LE-vel sem jelentkezik bekapcsolt gyorsítással), tehát valamiért csak a 8-as verzóival okoz gondot nálam a gyorsítás.
blakey-vel váltottam néhény szót erről PÜ-ben és ő azt tanácsolta, hogy próbáljam ki egy másik TV-vel, mivel lehet, hogy a TV-nek nem tetszik az eszköz, korábban is volt már ilyen probléma. Egy Panasonic 50GT60 plazma TV-m van, akinek hasonló szériájú megjelnítője van, megnzné, hogy nála mi a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 90 - modellalkat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Starfield
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest