Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Aktív témák
-
mozso
senior tag
Amikor meg friss jogsim volt, megallitott a ''szerv'' a Nyugatinal. Semmit sem talalt, kiveve, hogy az auto zoldkartyaja nem volt alairva (pecset volt). Erre megkerdeztem, hogy azt hol potolhatom (uj volt az auto, markakereskedo intezte). Valasz: ''Faszom sem tudja, kit erdekel. Huzzak a fenebe.'' Hat mind neztunk csak az autoban. Szep kultur ember volt.
Utalom az itthoni kuzlekedesi moralt. Illetve ilyen nincs is! Erdekes, hogy a gorogok, az olaszok, a spanyolok joval nagyobb temponal, joval nagyobb tomegben is normalisabban es figyelmesebben viselkednek. Es nem hal be az egesz varos, ha egy nagy keresztezodesben kinyiffan a lampa...
Utalom este a lampa nelkul kozlekedoket. Marha nagy elvezet tok sotet autot latni szembe jonni. Az utobbi idoben ez annyira mania lett, hogy 4 ev alatt nem lattam ennyit, mint most fel ev alatt.
Persze a rendorok sohasem kapjak el a notorius villamossin betyarokat, meg a kodlampas varosi bajnokokat, nem is ertem, mar annyi van beloluk....mar kezd gyanus lenni.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest