Hirdetés

Aktív témák

• mozso

senior tag

Amikor meg friss jogsim volt, megallitott a ''szerv'' a Nyugatinal. Semmit sem talalt, kiveve, hogy az auto zoldkartyaja nem volt alairva (pecset volt). Erre megkerdeztem, hogy azt hol potolhatom (uj volt az auto, markakereskedo intezte). Valasz: ''Faszom sem tudja, kit erdekel. Huzzak a fenebe.'' Hat mind neztunk csak az autoban. Szep kultur ember volt.

Utalom az itthoni kuzlekedesi moralt. Illetve ilyen nincs is! Erdekes, hogy a gorogok, az olaszok, a spanyolok joval nagyobb temponal, joval nagyobb tomegben is normalisabban es figyelmesebben viselkednek. Es nem hal be az egesz varos, ha egy nagy keresztezodesben kinyiffan a lampa...

Utalom este a lampa nelkul kozlekedoket. Marha nagy elvezet tok sotet autot latni szembe jonni. Az utobbi idoben ez annyira mania lett, hogy 4 ev alatt nem lattam ennyit, mint most fel ev alatt.

Persze a rendorok sohasem kapjak el a notorius villamossin betyarokat, meg a kodlampas varosi bajnokokat, nem is ertem, mar annyi van beloluk....mar kezd gyanus lenni.

Aktív témák