Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alex91
    félisten

Elsősorban azért hoztam létre a totyikot, hogy minél többet megtudjak adott gépről, de bármely amigával kapcsolatos hozzászólás szívesen látott a totyikban.

Annyit olvastam adott gépről, hogy: A legnagyobb proc amivel kapni lehet egy Motorola 933Mhz-s PPC processzor (ez ugye risc), az alaplapra van integrálva hang és alapból radeon7000-el adják, 133-as SD ramokat kezel, ATA100-as cumókat, de az alaplap bios-a Ubios, v valami hasonló nevű, lehetővé teszi az x86 architektúrákba szánt kártyák lekezelését. Az adatok amiket találtam róla sajna valahonnan 2004.márc környékéről valóat, tehát lehet hogy már aktuálisabb a hardver. Midi házban van, az AmigaOS4-re van kihegyezve de léteznek rá linux disztribúciók is. Már nincs limit a merevlemezek területén mint a régi gépeknél. A fullos konfigban live5.1-es hangkari van, 80-as vinya, 512Mb ram, .....
    Hangsújozom ezek több mint egy éves adatok, nem tudom, hogy itthon kapható-e vagy hogy hol milyen kivitelben és mennyiért, ezek az infók engem is érdekelnének. A videók amiket láttama vasról meggyxőztek. Jah, a M68K procikat task szinten emulálja egyész okosan és egy nem elhanyagolható dolog, hogy OS4-bizonyos részeinek fejlesztésében magyar(ok) is résztvettek. Nem tudom hogy mindent leírtam-e, majd még +próbálok összeszedni 1-2 dolgot.

Azert jobban kene mar utananezni :).

A lenyeg, hogy tobb fajta alaplap van. Ezek kozul kijott egy csomo bugas, az OS4 meg meg igazandibol mindig nincs kesz.
    Es az egesz HW mar elavultnak tekintheto, es mellette meg draga is!

Új hozzászólás Aktív témák