- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bok92
addikt
Lady Gaga lesz a ötödik évadban a főszereplő. Jessica Lange után ez így nagyon érdekes lesz...
-
nicu71
addikt
Kinek mi a legjobb.Az elsőt is nagyon sokan fikázzák/szerintem zseniális/
a második tényleg nyomasztó,/de nagyon nagy élményt nyújt/
a harmadik pedig nagyott dobott a nézettségen/utólag már nekem is jobban tetszik mint anno
a negyedik pedig...valahogy kicsit ötlettelen,és nem olyan mély a nyomasztó hangulat ellenére is.Én még azt is hozzátenném hogy több megoldás visszaköszön a legendás HBO-s Carnivale sorozatból/ami egy igazi csúcs/ és a filmklasszikus 1930as Freaks cimű filmből.
azért itt is vannak nagyon szép pillanatok... -
válasz
Balázs1621 #491 üzenetére
Fura, hogy mindenki így hurrogja a harmadik évadot.
Én nem tartottam ennyire átlag alattinak, elvoltam vele végig (úgyse minden napos nálam a boszorkánytéma).
Valószínűleg a színészek miatt tetszett leginkább.Bennem eddig az első évad hagyott a legnagyobb nyomot, ott nagyon vártam az egyes részek végén, hogy nézhessem a következőt.
A legvégén meg is könnyeztem, amikor "boldogok lettek".
Nem hiszem, hogy aki depressziós- vagy picit is öngyilkos hajlam annak végig kéne néznie azt az évadot.Érdekes módon a sokak által dicsért második részt legszívesebben kihagytam volna.
Ez már nekem túlzottan beteg, meg nyomasztó volt, ellenben elismerem, hogy abban az évadban van összerakva legjobban a történet.Mivel már pár napja látom van a negyedik évadból is pakk, elkezdem tölteni, viszont félek, hogy ha a második évadra fog hasonlítani, ez sem lesz a kedvencem.
De külön örülök, hogy itt is viszont láthatom majd Emma Roberts-et. -
bok92
addikt
válasz
Balázs1621 #491 üzenetére
Sajna nem.
Na de majd meglàtod.
-
Balázs1621
senior tag
Na nem is tudtam, hogy az ahs-nek is van topicja.. Most fejeztem be a 3. évadot és egyértelmű csalódás az első két évad után, alig bírtam végignézni..
A héten neki állok a 4. évadnak, remélem jobb lesz.
-
nicu71
addikt
válasz
zolikaDB #486 üzenetére
a második évadnak nincs párja,életem egyik legnagyobb sorozatélménye volt/és az első is közel/
Természetesen nem ehhez képest tetszett a lezárás hanem ennek a kissé céltalan és ötlettelen negyedik évadhoz képest volt egészen emészthető a dolog.
Azt nem értem miért nem képesek újra valami tényleg nagyszerű történettel,és forgatókönnyvel előrukkolni.Úgy gondolják ez is elég,jó a nézettség és ennyi?Vagy kiégtek,beleuntak...stb.Nem értem.De azért természetesen az 5.évadra is maradok -
bok92
addikt
Évadzáró letudva... Ebben az évadban az első pár rész tetszett, meg talán az évadzáró, de összeségében sajnos nem volt jó. Nálam még mindig a második évad a legjobb, meg az első is nagyon jó volt, de az utóbbi két évad amilyen remekül indult, olyan rossz lett a végére. Mindenesetre idén jön két Ryan Murphy sorozat. Az egyik a Scream Queens, Ema Roberts lesz az egyik főszereplő. A másik pedig az American Crime Story, Sarah Paulsonnal... Az AHS 5. évadot különösebben nem várom, mivel eddig mindig nagy volt a várakozás, és a végén még annál nagyobb lett a csalódás. ráadásul Jessica Lange már nem lesz...
-
csabám
addikt
Fussunk neki az évad utolsó részének... Felirat hozzá.
-
Sziasztok!
Az utóbbi 2 hónapban lettem rajongója a sorozatnak, tegnap estére értem a végére 3. évadnak.Igazából mostanáig azt sem tudtam, hogy megkezdődött már a 4. évad, de az utolsó oldal végigolvasása itt a topikban kellő kép felvilágosított mindenről.
Azt mondjuk furcsálltam, hogy márciusi az első hozzászólás az utolsó oldalon, meg azon is meglepődtem, hogy már ahogy nézem a 10. résznél tart az aktuális évad és egyetlen spoiler-t sem olvastam itt a topikban a történetet illetően.Bezzeg a The Walking Dead topik meg mikor aktuálisan jönnek a részek folyamatosan pörög és minden második hozzászólás spoiler.
Most már így nem akarom külön leszedni mind a 10 részt majd megvárom ebből is a teljes pakkot, ha minden igaz 1 hónapon belül így belekezdhetek majd én is a 4. évadnak.
Már várom nagyon! -
nicu71
addikt
És a 10 részre befutott Lily Rabe
.Annyira jó volt látni ,nagyon hiányzott!
-
csabám
addikt
-
bok92
addikt
De nagy a csend!
Mondjuk nem csodálom... Az előző évadtól jobb de az első két évadtól nagyon messze van. Jessica Lange szerepe ebben az évadban nagyon nem tetszik. Az a német akcentus, jajj
De egyébként nagyon depresszív negatív hangvételű az egész évad. Már már rosszul érzem magam egy- egy epizód láttán. Kár,hogy ez lett belőle, mert az első két- három rész még jó is volt...
-
csabám
addikt
-
csabám
addikt
Tegnap óta elérhető a felirat az új részhez... (HDTV-KILLERS, HDTV-AFG, HDTV-FUM, 720p-KILLERS)
-
bAtt001
addikt
-
nicu71
addikt
Lily Rabe mégiscsak szerepelni fog a Freak Showban? Édes Istenem de örülök
[link]
-
-
B1T3
addikt
Nekem is tetszett. Most úgy tűnik, kicsit elvált egymástól a két fő szál, kíváncsi vagyok, hogyan hozzák össze.
-
nicu71
addikt
na hogy tetszett a 3.rész? Nekem nagyon frankón bejött,hihetetlen jó pillanatokban bővelkedő rész volt.Wes Bentley pedig hozta az elvárásaimat!
-
B1T3
addikt
Jó lesz ez, jó lesz ez… A harmadiktól természetesen jobb, az mélypont volt. A misztikumot kicsit hiányolom belőle, ami jó alaphangulatot teremtett az első, de főleg a második évadban (a harmadik évad „misztikumát” nem hiányolom, annak a forgatókönyve inkább egy tiniregényként lenne eladható
).
Kíváncsi vagyok, mi sül ki ebből a bohócos vonalból. -
nicu71
addikt
nekem ez egyre jobban tetszik.A második rész egykét közhelyes jelenettől eltekintve szerintem, hihetetlen jó lett.A sziámi ikrek "duettje" pedig zseniálisan beteg lett,egyszersmind magával ragadó. Köv. részben pedig jön Wes Bentley
-
bok92
addikt
Lesz 5.évad is.
-
csabám
addikt
Én majd hétvégén, de így már nincs is kedvem elkezdeni... Szóval bkphtd
-
csabám
addikt
Akkor elindult az új évad...
Promóképek: American Horror Story: Freakshow -
csabám
addikt
-
bok92
addikt
-
csabám
addikt
-
nicu71
addikt
-
zolikaDB
veterán
Hmmm. A 3. ota félsz van bennem, hogy mi van ha... Ez sem sikerul.
-
csabám
addikt
-
bok92
addikt
És remélhetőleg nem fog olyan csalódás érni minket, mint ami a 3. évadnál történt. Nagy várakozás, remek első rész, majd siralmas folytatás...
-
csabám
addikt
Délelőtti videó 1.: American Horror Story: Freak Show
Hát, valahol el kell kezdeni a reklámozást (mint kiderült, a legutóbb kirakott promó csak rajongói volt). A tovább mögött az American Horror Story: Freak Show első hivatalos videója. Nemsokára jön a többi 20, gondolom.
-
bok92
addikt
mmm
-
zolikaDB
veterán
Ujabb hir: [link]
-
csabám
addikt
-
nicu71
addikt
Wes Bentley is szerepel a negyedik évadban!
[link] -
csabám
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest