- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kenwood3
addikt
Az elején még jó volt ez, aztán az évad második fele lett gyenge . Jessica Lange nélkül még szarabb lett volna. Nagyon jó színésznő, nélküle nem lesz igazi a sorozat, ha tényleg a 4. évad lesz neki az utolsó.
Spoiler:
Nem gondoltam volna, hogy Cordelia lesz az új supreme
Végig azt hittem, hogy Zoe lesz az. A szöszinek meg megint annyi lett
-
kenwood3
addikt
Még 2 rész, és vége
-
kenwood3
addikt
Ejj, micsoda jó ki részt rittyentettek össze
Majd 1 hónap a következő részig , gyűlölöm az ilyet
-
kenwood3
addikt
ejj, de jó kis rész volt ez
-
kenwood3
addikt
nemár [link]
-
kenwood3
addikt
nyers felirat, nagyon türelmetleneknek (mint amilyen én is vagyok
)
-
kenwood3
addikt
-
kenwood3
addikt
Jól indult az évad
Spoiler :
A csajjal nem szívesen szexelnék
-
kenwood3
addikt
-
kenwood3
addikt
Holnapután végre megkezdődik
-
kenwood3
addikt
Már régebben leírtam ide, így most idézem
"Nem tudjuk, hogy miért maradnak ott azok akik ott halltak meg, illetve azt se, hogy a takarítónő miért volt öreg mikor fiatalon halt meg ? "
Illetve rétisün is felvetett 1 jó kérdést, mégpedig : " miért tűntek fel a srácok a suliból, akiket Tate lőtt le, ők nem a házban (a birtokon) haltak meg?"
Rég volt már az első évad. Szerintem ha újranézném többet tudnék kérdezni. Bár újranézni, tuti nem fogom, mert a 2.évad után túl unalmasnak találnám
-
kenwood3
addikt
Felirat az új részhez [link]
-
kenwood3
addikt
Ma usákiába lesz új rész, így elvileg holnap már nézhető lesz
-
kenwood3
addikt
Én már meg is néztem
Ez is elég para film lett akár az insidious, bár ahhoz nem ér fel, de volt néhány rész ahol majd összesz..tzam magam, így is
. Ha az idei horrorfilmekhez kellene hasonlítanom, szerintem eddig ezen borzongtam a legtöbbet. Így az idei év legjobb parafilm címét nálam kiérdemelte. Bár nem ilyen befejezésre számítottam.
-
kenwood3
addikt
Kint az új rész! Feliratot estére ígért valaki .
-
kenwood3
addikt
Kint az új rész! Felirat szerintem még nincs
-
kenwood3
addikt
válasz
Avicularia #112 üzenetére
Szerintem a 2. évad sokkal jobb ennek ellenére is.
Este megnezem vegre a 3. reszt.
-
kenwood3
addikt
Kint a 3. rész. Felirat vasárnapra van ígérve
-
kenwood3
addikt
Most végeztem vele
Ez is ütős lett, bár az előző részt nem űberelte .
Spoiler
De, tuti, hogy átszállt bele. Amikor meghalt fiú szinte látszott is, ahogy kiszáll belőle az ördög és, hogy a nővérbe száll. Ezért is ájult el, illetve ezért volt gonosz a mosolya és a feszület is emiatt mozdult meg
-
kenwood3
addikt
ejj, ez az évad rohadt jól indult!
Spoiler:
Az ufós dologra nagyon kíváncsi vagyok
-
kenwood3
addikt
" A felirat ebben az évadban is általam fog elkészülni, remélem, sokak nagy örömére. De sajnos egy rossz hírrel kell kezdenem. Külföldre kell utaznom, így sajnos csak a jövő hét második felében várható, hogy el tudok készülni az első rész magyar verziójával. Köszönöm a megértést és a türelmet! Utána már, ha hazajöttem, be fog állni a ritmus. Várhatóan minden héten legkésőbb vasárnapig el fogok készülni vele."
-
kenwood3
addikt
remélem én is
Egyébként 1 kicsit idegesít most ez a 2. évad engem.
1. évados Spoiler:
Azért idegesít, mert ahogy néztem az imdb-n, meg olvasgattam, ebben az évadban már nem azok a szereplők játszanak, sőt nem is abban a házban fog játszódni. Az első évad meg 1 csomó kérdésre nem adott választ. Nem tudjuk, hogy miért maradnak ott azok akik ott halltak meg, illetve azt se, hogy a takarítónő miért volt öreg mikor fiatalon halt meg ? Hirtelen ennyi jutott eszembe, már nem emlékszem túl jól az első évadra, pedig biztos lenne még néhány kérdésem
szerk: Most nézem, hogy ezeket a kérdéseket, már korábban is feltettem
-
kenwood3
addikt
Up!
Holnap elvileg kezdődik a 2. évad
-
kenwood3
addikt
Én meg megfeledkeztem róla, így csak ma néztem meg
Spoiler:
Fogalmam sincs miről fog szólni a 2. évad ha a már az egész family kihalt, mivel az újonnan beköltözötteket elüldözték. Idegesít hogy nem tudom miért marad ott annak a szelleme aki ott hal meg (vagy ez kiderült már és csak én nem figyeltem)?! Aztán, nem értem a takarítónő miért öreg mikor fiatalként halt meg? Aztán nem értem miért nem tudják elhagyni a házat, mikor az egyik részben Tate is elhagyta a csajjal, amikor a tengerpartra mentek, illetve a banya is amikor elment az anyjához . Vagy ez a Halloween miatt volt?
Most volt 1 pár kérdésem hirtelen
Egyébként mikor lesz 2 évad?
-
kenwood3
addikt
Na tegnap este nekiültem én is, és nem bírtam abbahagyni. 4 részt néztem meg egymás után, de nem gondoltam, hogy ennyire fog tetszeni
Szóval majd jövök én is, eszmét cserélni
-
kenwood3
addikt
Tervezem , hogy elkezdem ezt a sorozatot, mert nagy horror rajongó vagyok. Azt szeretném kérdezni, hogy hány részt adtak már le belőle?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest