Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
A hővel még nem lett volna gondom mert vettem a 4850-re AC hűtőt a 4890 meg Sapphire vapor-x volt.
A problémát számomra a szűnni nem akaró és minden játékban jelenlevő mikróakadások (stuttering) és a szélsőségesen ingadozó fps-ek jelentették.
-
rup1u5
nagyúr
Nekem meg épp ellentétes tapasztalatom van.

A sikerszériának tartott HD4-es sorozatból volt nekem 4850 - 512 és 4890 - 2GB de annyira botrányosan szarul szerepeltek nálam, hogy kénytelen voltam visszaváltani NV-re. Akkor fogadtam meg, hogy legközelebb csak úgy veszek AMD-t ha előtte le tudom tesztelni a gépemben az adott kártyát. -
rup1u5
nagyúr
válasz
schawo
üzenetére
DOF és motion blur "kutyázás" teljesen jogos, ugyanis ez az a két cucc amitől konkrétan fizikai fájdalmam lesz nagyon hamar. Amúgy igazad van, sok más egyéb effekt van ami hasonlóan életszerűtlen vagy túl van tolva. Egyedüli effekt az elmúlt évekből ami szerintem jól alkalmazható és ki is néz valahogy az a tesszelláció.
És akkor el is érkeztem a vesszőparipámhoz amin már lassan 10 éve ülök:
Elegem van a csilli-villi parsztvakításból! Dugják fel a fejlesztők a realisztikus grafikát oda ahol a nap sosem süt! Semmi értelme ha közben a mai játékokban is ugyan úgy betonfalként viselkedik egy alkarnyi facsemete mint 15 éve mikor kocsival, 200km/h-val nekirongyolsz.
Rendes fizikát adjanak nekem! Ami a Crysis első részével elindult és amiért a Red Faction Guerrilla a mai napig fel van nálam telepítve! Rombolható környezet ami nem respawnol ha elfordítod a fejed, tervezhető stratégia egy shooterben a fizikai környezet bevonásával, anyagok és azok kölcsönhatása! A pizzásdoboz és a műanyag rekesz igenis égjen el ha rádobom a tűzre!! Rohadjanak meg, hogy 10 éve egy helyben topogunk és röntgenlátás meg könnyített játékmenet van helyette mert a hülyegyereknek a konzol előtt az kell!
Átlátok a falon pjú-pjú, öngyógyulás pjú-pjú.....
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
dettó.
Amióta az eszemet tudom ezt a kettőt azonnal teszem off-ba mert megfájdul tőlük a szemem. -
rup1u5
nagyúr
Bocs ha volt már de ez egy elég érdekes összehasonlítás.
És még a pólója is jó!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
Pont a napokban gondolkodtam én is, hogy "hova tűnt Crytek?"

-
rup1u5
nagyúr
Akkor elméletileg ezzel a DX12-es 3DMark-al már megy együtt AMD-NV GPU, vagy az még odébb lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- OTP Bank topic
- Assetto Corsa Rally
- Energiaital topic
- ASUS routerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Napelem
- Gumi és felni topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
el ne hidd a marketing rizsát!

Csupán annyit, hogy ez a két dolog reflexből megy OFF-ba mert bekapcsolva nagyon hamar szem és fejfájáshoz vezet nálam.

Rendes fizikát adjanak nekem! Ami a Crysis első részével elindult és amiért a Red Faction Guerrilla a mai napig fel van nálam telepítve! Rombolható környezet ami nem respawnol ha elfordítod a fejed, tervezhető stratégia egy shooterben a fizikai környezet bevonásával, anyagok és azok kölcsönhatása! A