Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jsk
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Az a vicces, hogy ha felkeltenek álmomból akkor azonnal fel tudom sorolni a Ph!-n tevékenykedő sötétzöld és mélyvörös emberek nevét, akik egész nap egymásnak bizonyítgatják az igazukat. Egy szakmai fórum sem égett be így az agyamba, mint az AMD vs. nVidia.
-
jsk
senior tag
Meg kell majd nézni, hogy egy custom 8gb 480-tól átlagosan mennyivel gyorsabb és drágább egy custom 6gb 1060-as full HD felbontáson. Amennyiben a két százalék közötti olló nem túl nagy, akkor 1060-ast érdemes venni, ha viszont túl nagy akkor 480-ast.
-
jsk
senior tag
Egy a biztos, hogy a teszteket látva csak-csak megérné váltanom az R9 280-ról, de most már megvárom mit tud egy custom 480 egy custom 1060 ellen. Utóbbi árára kíváncsi leszek, mert max. 85e Ft, amit egy kártyára kiadok FHD-én játszva.
-
jsk
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Dx12 only lett volna. Így továbbra is van egy benchmark játékunk AotS, egy patchre várós TR, valamint egy olyan amilyen GoW.
-
jsk
senior tag
Most olvasom, hogy törölték a Fable Legends-et. Egyre kínosabb ez a DX12 mizéria.
-
jsk
senior tag
válasz
üzenetére
AMD APU/CPU base Notebook and Desktop Systems ill. AMD Discrete Radeon™ Graphics Cards Notebook and Desktop Systems
Gondolom ezt értik úgy, hogy az ilyen hardvert tartalmazó pc-t megvásárlók kapják a játékokat. Magam is félreértettem. Na mindegy, túl szép lett volna ez az AMD-től.
-
jsk
senior tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Nagyon hálás vagyok ezért a linkért
Öröm volt nézni ezt a két szép száll gyereket
Valahogy ez eddig kimaradt az életemből.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- ASUS ROG STRIX RTX 3070ti OC EDITION
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Öröm volt nézni ezt a két szép száll gyereket