Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi123
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nem hiszem hogy itt bárki azt írta volna hogy fele akkora az AMD sebessége.
Néha megy itt a trollkodás de a legtöbb embernek volt ATI kártyája.Direkt nem AMD-t írtam.
A Maxwell ahogy HSM írta nagyon jókor lett kiadva.Lehet szidni meg lebutázni de a jelen kor játékainak ez fekszik. A jövő meg... -
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nem tudom,nem vitatkozni akarok,de egy biztos ha egy áron van a Fury X és a Ti akkor a utóbbi mellett több érv szól,ha egy 30-50fonttal alá tudnák árazni a Ti alá akkor sikeres lehetne a kártya,ha lenne belőle elég...
Nézz végig az AMD frissített termékpalettán,ezzel kellene nekik egy évig kihúzni és profitot termelni.Most mond meg öszintén melyik az a vga ami igazán jelentös profitot hozna?Megmondom neked,az amelyik a konzolba megy,mert abból sokat visznek.. ennyi.. és ez a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi