Hirdetés
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nálam is igen csendes a gép, nulla közeli az alapzaj, mostmár a tápom is passzív, bár a procira visszatettem egy letakarékolt ventit. 700rpm-en megy a házban két 18-as venti (18dBA), meg egy 12-es, jól letakarékolva. Jó a fülem, háklis vagyok a zajokra. Mondjuk nekem hangszigetelő habos az oldallap (Silverstone FT01 ház amúgy és gyári ventik benne), lehet az picit segít, nem teli lyuk, mint a HAF. A procihűtő is gumibakokon lóg, egy AC F12-es. [link]
Konkrétan azért nincs HDD a gépben, mert a hangszigetelő hab mellett is zavart a forgási zaja. Pedig halk WD típus volt, gumibakos rögzítássel. A leghangosabb része a gépnek a külső házba tett 2TB-os WD green winyó, de szerencsére ott ki tudom kapcsolni.Mondom, rengeteg dolgon múlik. Driver, beállítás, táp, alapalap. Bármi nem klappol a képbe, már cincoghat. Szóval azért általánosságban nem lehet kijelenteni, hogy AMD cincog, NV pedig nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest