Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
De első körben nagyon szépen látszik a DX12 hatása. Ezt nagyon jó, hogy megmutatja ez a teszt.
Nos, en azt latom hogy nv hardveren alig van kulonbseg DX11 es DX12 kozott.(pcgameshardware tesztjeit neztem 1080p valami Intel i7 4.5Ghz) Nekem ebbol az jon le mennyire remek munkat tudnak vegezni (ha akarnak) az nv rendszerprogramozoi es milyen harmatos az AMD DX11-es meghajto. (osszesegeben) Az is erdekes, hogy a Fiji 3-5FPS-el kepes tobbre a Hawaii-nal DX12 alatt De mi a fenenek van benne akkor NEGYEZER shader proci ha nem lehet etetni? 128ROP viszont nincs...
Az eredmenyeket nezve mar abban sem vagyok biztos, hogy a DX11 annyira limitalo tenyezo CPU oldalon. (vagy az Oxide egyszeruen csak nem tud tobb szalra normalis kodot irni, meg DX12 alatt sem)
Szamomra ez igy egy nagy nulla egyelore... (az API-ra vetitve) -
kovsol
titán
Én ezt némi megtévesztésnek is nevezném, hiába mondja az AMD, hogy nincs DX11 profil, mert ez már nem fog eljutni az emberekhez. Innentől kezdve mindenki azt hiszi majd, hogy ekkora durva lesz majd az AMD gyorsulása a DX11-hez képest.
Egyébként az meg most is jól látszik, hogy i5/i7 fog kelleni továbbra is, mert az i3/FX cpu limites.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Háztartási gépek
- Bluetooth hangszórók
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő