- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
jo de szerintem erted a problemat. a 290x 8GB araban indult a 390x, ami remek, csak eppen ott a 980.
persze, 390x CF vs 980 SLI (aka idealis 4K very high/ultra@60fps amig megy a multigpu) tekinteteben mar az AMD megoldasa a jobb, de vegeredmenyben egy arban vannak a 390x magasabb fogyasztasa miatt. ertsd viz / sokkal jobban szellozo haz kell.
szoval itt egy lassan egy eves kartya (290x 4GBt nezve ketto), atmatricazva, ugyanazon az aron, egy fikarcnyit se gyorsabban. es nem raktak rendbe a fogyasztasat, pedig jellemzeon az volt a deal breaker.
a 8GB memorianal neztem tesztet, 290X CFnel 4K eyefinitynel (12K) volt elonye a sima 290X CFhez kepest, de ott mar elfogadhatatlan fps volt mindenhol. nekem ezert lett 290x 4GBm es nem 8GBm.
komolyan, aki ket eve megvette a 290xet, levizezte, esetleg vett belole kettot, az most kb orulhet.
Speed(R): igen, a Fury X kene, a 390xet viszont nem tudom mire velni. NVnel is volt mar, hogy a top tier vga ment kovetkezo evre (680 -> 770 ha jol emlekszem), nade itt konkretan a top tier fole behoztak meg egy kategoriat, hogy kevesbe legyen feltuno, hogy nem valtozik a lineup.
-
peterm711
aktív tag
Te most elkezdted sajnálni a TX tulajokat, csak azért hogy legyen plussz egy okod köpözni az nv-re?? Ezeknek az embereknek a 1000+ euro kb olyan mint neked nekem a 100 euro, meg sem kottyan nekik. Ez most kb olyan mintha elkezdenél sajnálni egy 100 ezer eurós merci tulajt, mert 1 év alatt elveszített 15 ezret a kocsija árából...... ha nem le szarom??? szálljunk már le a földre.
-
törölt tag
650$ a Ti ára nem 500$ ne beszélj már hülyeséget...
Az 500$ 5 hónap után havonta 100$ veszteség, a 350$ 3 hónap után havonta 116$ veszteség, igen egységnyi időre levetítve a TX userek "buktak" többet 3x16 - 48$-t de nem is ugyanazt kapták volna...Nagyon is ide vág, használ vagy sem, a VRAM nincs ingyen...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest