- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
#85552128 #5133 üzenetére
Nem volt jobb az NV.
Mindkettő jó volt sőt árakat tekintve az AMD szerintem jobb is ezért lett nálam is 5850-7870-7970 vga véve, igaz használtan.
A legnagyobb baj inkább hogy a pár AMD fan mindig sokkal-sokkal jobb akart lenni. Mintha telhetetlenek lennének, és szajkózzák hogy de majd mennyivel jobbak lesznek. Csak nem értem minek. A jelenbe is jók de ők mindig csak a jövővel foglalkoznak miközben a PC egy nagyon gyorsan avuló ágazat.
Ez engem kurvára idegesít.
Most is jó kártyájuk van és árakat tekintve versenyképesek. Természetes hogy a jóval később kijövő NV-k vannak a csúcson, de mindig az van aki utoljára lép. (az már rossz ha nem)
De itt a fok AMD párti a már nagyon unott részben hitelét vesztett kijelentéssel jön hogy majd jobb lesz meg a technika csoda+ hasonlók.
Semmi szükség rá, adott VGA-juk nagyon is jó ahova be van pozicionálva.
Az hogy a trón nem az övék meg ideiglenes. Természetes hogy aki utoljára lépett az van előnyben a már régen kint lévőkkel szemben.De még így is jók, a 750-eknem csak a fogyasztása remek, teljesítményben felveszi a versenyt vele a 7870-270(X). A GTX 960 128 bittel, nekem nem kéne, inkább a megint csak a másik oldalról az ellenfele. A 970 igen jó de mégsem olyan olcsó még most sem pedig a baki után mehetett volna lejjebb is az ára, de itt már el kel gondolkozni melyik oldalt éri meg mert nem rossz így sem de a 290x megint csak ott van a képben és olcsóbb áron.
A 980 meg a TX ugye a csúcs ezen nincs mit beszélni, akinek ez kel kifizeti, ez most az ő előnyük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest