Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Nem csak akkor igaz. Minden mas esetben is igaz, mert adott vga-nal novekedes volt tapasztalhato egyik honaprol a masikra.
Nott az arany, mert nott a vga-k szama.Ez 3 eves szint. Ha 10 kulonbozo gyumolcshoz hozzaadok 1 almat, a fiam meg tudja egyertelmuen mondani, hogy itt az almanal novekedes tortent, nem 1 alma van, hanem 2.
"Kiszállok a vitából, mert a szakmai rész elhalt, amikor 3 éves szintre lementél, illetve elkezdtél hitről meg képzelgésről beszélni."
shocker. Nem ertem miert csodalkozol, amikor sajat bevallasod szerint is nalad ez az alap, ez derult ki a multkor. Ezert akarod most is korbemagyarazni az olyan alap dolgokat, hogy az 2 az tobb mint az 1, es 1-rol eljutni a 2-hoz novekedessel lehet csak. -
PuMbA
titán
Továbbra sem értem, hogy hogy akarsz beszélgetést folytatni úgy, hogy teljesen figyelmen kívül hagyod, amit írok és hozzászólásokon keresztül ugyanazt fújod, amire én már rég válaszoltam, de erre viszont választ nem kapok, ehelyett lemész ovodai szintre
Nem jelzel vissza, hogy érted, hogy mi az a 95%-os konfidencia tartomány. Simán kikerülöd a szakmai részt és átmész pocskondizásba, mert nincs több szakmai érved.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Wise (ex-TransferWise)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem jelzel vissza, hogy érted, hogy mi az a 95%-os konfidencia tartomány. Simán kikerülöd a szakmai részt és átmész pocskondizásba, mert nincs több szakmai érved.