Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bozont

veterán

válasz huskydog17 #49115 üzenetére

Mint mondtam, én teljesen máshogy látom a dolgot. Vagyis mások az elvárásaim. Viszont nem is azt mondtam hogy hanyagoljuk a Dlss/fsr teszteket és főleg a 4. verziót mindkettőből. De ha pl 1440p felbontást tesztelünk, akkor annyi is legyen, ne kamu pixelek.
    Nem gpu teszt, de a teljesítmény is fontos része a képminőség mellett. Az nem tetszik, hogy összemosták a kettőt (és itt most nem a grafikai beállításokat értem). Külön kell kezelni, sajnos megint oda jutottunk hogy nem egységes a dolog.
    Az fsr3 quality vs taa native összehasonlítást még akkor néztem mikor megjelent, akkor jobbnak ítéltem. De lehet azóta fejlődött a taa is.
    Viszont az fsr3 native vs taa native esetében biztos hogy az előbbi a jobb, így használom. Mindíg összehasonlítom egy-egy újabb játéknál.

Etalonként jó lenne AA nélkül is látni a játékokat, de sajnos manapság ritka hogy kilehet kapcsolni. :( Persze ott meg a pixelesedés a probléma, de ez lenne a pc lényege, hogy mindenki úgy állítsa be a dolgokat ahogy neki tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák