Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petykemano

veterán

válasz Egon #46373 üzenetére

> Annál több esze van az nV vezetésének...

Őszintén szólva én nem is annyira értem a Raja Koduri körülötti személyi kultuszt.
    Vannak szereplők, akiknek a nevéhez tényleg lehet valami jellegzetes és pozitív érdemet csatolni. De szerintem Raja Koduri nem ilyen, szerintem nem lehet elmondani róla, hogy letett volna az asztalra bármilyen olyan eredményt, amiért az az ismertség és tisztelet kijárna neki, ami körüllengi. Nyilván amit csinál, az nem one-man show, sokat számítanak a körülmények. Lehet mondani, hogy az AMD-nél a fiskális háttér, az Intelnél meg a tapaztalati háttér nem volt meg ahhoz, hogy Koduri az itt-ott eltöltött 5-6 év alatt kompetitív eredményt tudjon felmutatni. Persze azt is nézni kell, hogy lehetett-e volna jobban csinálni - lehet, hogy helyett más még ennyit se tudott volna összehozni abból, ami rendelkezésére áll. Emiatt elég nehéz megítélni, hogy ő most elrontotta, vagy épp emberfeletti erővel hozott össze a lehetőségekhez képest kimagasló eredményt, vagy bárki más is pont ugyanerre lett volna képest.

Annyi biztosnak tűnik, hogy pl David Wang nevéhez azért jóval kevésbé kötődnek - akár pozitív, akár negatív előjellel - az RTG eredményei, én se azt nem látom, hogy az RTG megtáltosodott volna, s azt se, hogy Raja Koduri emberfeletti képességei tartották volna egyben a divíziót. Ez alapján Raja Koduri személye és jelentősége szerintem túlértékelt volt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés