- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napkollektor - csak úgy
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
gejala #46134 üzenetére
Én a 2.4.x-eset próbáltam, ami a Witcher 3 next-gen 4.0 verzióban volt.
Sajnos abban a címben nekem nem úgy tűnik, hogy érdemben javítana a 2.5.1... [link]
A ghostinggal nem volt problémám, mással igen, itt részletesen beszámoltam róla: [link] .#46135 Busterftw : Idő hiányában nem mentem részletesen bele, melyik RT megoldás pontosan hogyan működik, de pl. a Witcher 3 teljes RT-módja nekem elég komplett/meggyőző (korrekt tükröződések, megvilágítás, árnyékok), és teljesen rendben van rajta az RDNA2 teljesítménye is, saját tapasztalat alapján körbefutja RT-vel pl. a 3060-at.
Arra célzok, mennyi létjogosultsága van így csinálni pl. egy játékban, amikor máshogy is meggyőzőnek tűnő eredményeket lehet felmutatni, ami a Radeon kártyákon is jól fut? Nem tudom, csak felvetés.#46136 Petykemano : "a programozható eljárás abban segít, hogy ne legyen olyan nagy VRAM igénye az eljárásnak"
Ami miatt hatékonyabban gyorsítótárazható is lesz egyből a BVH struktúra."Ebből ugyanúgy profitálhat majd AMD és NVidia kártya is."
Szerintem nem. Mivel Nv-n egyből ugrik a kötött fixfunkciós egységek használhatósága ekkor. Tehát ott vagy az eredeti nagy adatstruktúrával dolgozol a fixfunkciós egységekkel és az eredeti DXR-el, vagy kellene valami alternatív API, ami máshogy használja a hardvert, feltéve, hogy ez egyáltalán lehetséges, és kéne support a játék oldaláról is mindehhez.Én arra számítok, az AMD mód jól fog futni, míg az Nv-re jönni fog egy hagyományos DXR alapú mód, ami meg megy, ahogy bírja. Csodára nem számítok én sem, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy pont fordított legyen az erősorrend, mint amit megszoktunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest