- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- eBay segítség kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
És még csak most kezdődik el máris milyen és mekkora hatást kelt. A ChatGP által már átlépjük azt a bizonyos küszöböt, és ami régen csak vásznon létezett... csak idő kérdése, és valósággá fog válni.
'90 -es években elvoltunk azokkal a játékokkal és nem sokkal később már fotó realisztikus szó is megjelent, hogy lesznek ilyen játékok. Ma már az UE5 által ez is valóság és nem csak szóbeszéd.Jó dolog a mesterséges intelligencia, csak túl sok a féreg és a rossz szándékú kapzsi ember aki ezt a technologiát sem az emberiség jó érdekében akarja majd megszerezni magának.
Hiszen anno a robotkutyákat zsinóron, műanyag borítással játékként vették az emberek a gyermekeiknek. Nem kell sok idő, hogy a Boston Dynamics kutyáit harcba\háborúba küldjék, a mesterséges intelligencia minden pénzt megér, főleg ezen a "téren".
Szóval, jó és egyben rossz is az a fejlődés melynek most tanúi lehetünk, a küszöböt átléptük.+1 gondolat.
VIsszatekerek az időben pár évet. Volt egy 280x -em, majd lecseréltem 1070-re, és teljesítménye nem túlzás ha azt írom több mint a 2x-ese volt az elődnek. Miközben a fogyasztása közel azonos volt.De miért?
Manapság a tápgyártók miért készítenek 800-1200w -os tápot ha nem léteznének olyan perifériák melyeknek kell az "energia". A véleményem az, hogy ez is csak 1 megrendezett felosztott üzlet. Az irány szvsz nagyon tré, ha tudnék változtatni én biztosan megtenném.
De azok akik tudnának csak a $ keresik\látják\imádják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali notebookos kérdések órája
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged