Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
keIdor #43622 üzenetére
500W-okról beszélgettek, amikor én most vidáman írom ezt a laptopomról, ami teljes terhelésen, monitorral együtt sem fogyaszt 45W-nál többet, PH közben lehet olyan 20W...
Én inkább annak látnám értelmét, ha a meglévő vasak lennének okosabban beállítva és használva.
Nem baj az szerintem, ha egy 64 magos CPU-szörny teljes tehelésen megeszi a 300W-ot, ha a tempójához képest ez hatékony. De egy egyszerű hatmagos vacaknak odaadni 140W-ot hogy fűtsön kedvére kicsit túlzás. GPU-kat is úgy kéne gyárilag paraméterezni, hogy egy elfogadható hatékonyságot hozzanak, legfeljebb a maximalistáknak legyen egy "utolsó +1%" mód. Ilyen szempontból nekem nagyon tetszik a koncepció, amit az AMD az RX 6800XT és 6900XT-nél bevezetett, hogy a driverből kapcsolgathatsz nagyon egyszerűen három előre beállított működési módot, quiet, balanced és rage [link] . Sajnos a gyakorlatban nem sok különbség van köztük, de az elképzelés már a jó irányba mutat, illetve főleg a sima 6800-at sikerült a tempójához képest tényleg takarékosra is csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Battlefield 6
- Vicces képek
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest