- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napkollektor - csak úgy
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#09256960 #42489 üzenetére
Te azt mondtad túl van értékelve anélkül - gondolom ezt a következtetést kell levonnom a hosszú magyarázatból-- hogy játszanál vele, és jobbnak állítasz be egy játékot ami más stílusú,meg sem jelent, az előző része megjelenéskor tele volt bugokkal, és láttál belőle 30 másodperces trailert. Érzed hogy vicces.( Amúgy szerettem magát a játékot gyűjtői kiadásom van belőle)
A grafika és a tartalom két különböző dolog. Az 1.06 patch óta 27 órát tettem bele, zavaró vagy különösebb BUG nélkül,de ettől függetlenül vannak benne, látom én is, van hova fejlődni, á víz mikor úszol nem igazán reagál rád,de cserébe ott van alattad egy brutálisan jó víz alatti világ sokszor kincsekkel tele pakolva, alkatrészekkel, meg elsüllyedt autókkal amikből ki tudsz venni ezt az. Szóval látszik mit szeretnének, de az hogy ps4 re meg xbox One ra is ki kellett adniuk , azona hardveren vicces.
Én Élvezem a sztorit ,jó és tartalmas játék. 20 ezer forintért az FC5 egy új skin mód a szokásos játékmenettel, a CP meg tartalmaz vagy 150 órát újszerű stílusokkal jó sztorival érdekes megoldásokkal. Nincs túlértékelve, inkább alul van értékelve, mert sokan azt gondoljak hogy vazze 3090 4 K ban 30 FPS... miközben se 3090 nincs nekik se a játék. RT vel ( nem uttra)DLSS mellett a 2070 képes 60 FPS -sre ,de én nem használom se az RT-t se a DLSS-t csak élvezem simán közel max grafikán ezek nélkül is a nagyon szép játékot ha esik ha nem az eső.
Egy frankó, tartalmas játék, amiben eddig kb a sztoriban 23 % ál tartok , mert állandóan elvisznek a mellék küldetések, lezúzok pár bandát, fejlesztek ezt azt . Engem nem csak a grafika érdekel, de az is jól néz ki szerintem. RT. nélkül is szép. Amúgy kit érdekel kinek a logóját látom egy ilyen játék elején? miattam lehetne S3 trio is, ne csináljunk már ebből is fan mizériát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged