Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
tisztelturam
üzenetére
Nem ártana most gyorsabban hátra hagyni ezt a szériát a biztos. Ha majd még elkezdenek a ram mérettel variálni az is egy szégyen lesz.
Mert akkor még is kell a sok ram vagy nem.
Hogy érzi majd magát aki megvette már. Tudom sokakat úgy sem érdekel, de biztosan volt olyan is aki spórolt rá. Az meg természetes dolog ha elavult, de ne egy szérián belül, én ne úgy egy gpura építő két kari között a kevés ramos pl beszaggat vagy hasonló.
Minkét gyártó egy hulladék szériaindítást csinált. Hihetetlen hogy most amikor lehetne nem használják ki a másik gyengeségét, és nem tolják ezerrel a karikát kifelé, akár mi legyen is az ára-persze részünkről. Szóval ez hihetetlen és nem is kell elhinni, vigyáznak egymásra nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest