- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
tisztelturam #42456 üzenetére
Nem ártana most gyorsabban hátra hagyni ezt a szériát a biztos. Ha majd még elkezdenek a ram mérettel variálni az is egy szégyen lesz.
Mert akkor még is kell a sok ram vagy nem.
Hogy érzi majd magát aki megvette már. Tudom sokakat úgy sem érdekel, de biztosan volt olyan is aki spórolt rá. Az meg természetes dolog ha elavult, de ne egy szérián belül, én ne úgy egy gpura építő két kari között a kevés ramos pl beszaggat vagy hasonló.
Minkét gyártó egy hulladék szériaindítást csinált. Hihetetlen hogy most amikor lehetne nem használják ki a másik gyengeségét, és nem tolják ezerrel a karikát kifelé, akár mi legyen is az ára-persze részünkről. Szóval ez hihetetlen és nem is kell elhinni, vigyáznak egymásra nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest